Zahvaljujući stručnošću ljekara KCUS-a, potpredsjednik F BiH u stabilnom stanju, operacija uspješno prošla, Lendo zahvaljuje doktorima!

Trenutno pregledavate Zahvaljujući stručnošću ljekara KCUS-a, potpredsjednik F BiH u stabilnom stanju, operacija uspješno prošla, Lendo zahvaljuje doktorima!
  • Autor objave:

Piše: Josip Šimić-Đinđić, teolog

Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine, Refik Lendo, hitno je hospitaliziran u utorak navečer na Univerzitetskom Kliničkom Centru u Sarajevu, gdje istoga dana podvrgnut operativnom zahvatu na Klinici za neurohirurgiju KCUS-a.

Tom prilikom, večeras se oglasio i sam potpredsjednik F BiH Refik Lendo, a čije saopćenje prenosimo u cijelosti:

U utorak navečer sam podvrgnut hitnom operativnom zahvatu na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Operacija je prošla na najbolji mogući način, a već danas sam napustio jedinicu intenzivne njege i osjećam se dobro. Doktori su zadovoljni kontrolnim pregledima i postoperativnim oporavkom.

Zahvaljujem se doktorima Eldinu Burazeroviću i Mersadu Baručiji, koji su izveli operativni zahvat, ali i svom ostalom stručnom, profesionalnom i ljubaznom medicinskom osoblju na Klinici za neurohirurgiju i Klinici urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, te Bolnici Travnik.

Koristim ovu priliku da se zahvalim svim prijateljima, poznanicima, radnim kolegama, komšijama, predstavnicima međunarodne zajednice i svim građanima Federacije Bosne i Hercegovine koji su iskazali brigu, zaželjeli mi brz oporavak i pružili podršku meni i mojoj porodici.

Vidimo se, ako Bog da, uskoro.

Vaš Refik Lendo.

Vezani tekst: