Na korištenje portala Podlupom.ba primjenjuju se ovi Uvjeti korištenja.

Niti jedan dio Portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Portal Podlupom.ba posjetiteljima u dobroj namjeri osiguravaju korištenje sadržaja portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Portala Podlupom.ba, ako ne krše uvjete korištenja, osim u slučajevima kada je jasnim isticanjem cijene navedeno da se korištenje pojedinih sadržaja naplaćuje.

Portal Podlupom.ba sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Portala Podlupom.ba koristite na vlastitu odgovornost i Portal Podlupom.ba ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njegovim korištenjem.

Autorska prava

Portal Podlupom.ba polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka, registrirane žigove i programerski kod).

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Portala koji sadrži vlastiti sadržaj smatra se kršenjem autorskih prava Podlupom.ba i podložno je tužbi. Isto se primjenjuje na sadržaje koje su na Portal Podlupom.ba postavili ili na kojima imaju pravo partneri i oglašivači ili drugi korisnici.

Sadržaj na Portalu Podlupom.ba zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu pisanu dozvolu Portala Podlupom.ba ili oglašivača.

Linkovi na vanjske stranice

Portal Podlupom.ba sadrže linkove na web stranice trećih osoba. Portal Podlupom.ba linkove objavljuju u dobroj namjeri i ne mogu se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Portala. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost.