Životni putevi jednog kukavice, ratnog dezertera, narkomana i lažnog diplomca Aljoše Čampare!

Trenutno pregledavate Životni putevi jednog kukavice, ratnog dezertera, narkomana i lažnog diplomca Aljoše Čampare!
  • Autor objave:

Prosto je nevjerovatno kako nekadašnja komunistička mladež i danas pokušava glumiti mjeru patriotizma.

Tako se Aljoša Čampara, dezerter koji je, zajedno sa svojim bratom Dubravkom Čamparom, sve vrijeme rata bio u inozemstvu – a tamo se družio s rođakom i, također, dezerterom Denisom Zvizdićem – po društvenim mrežama počeo ponašati kao patriota koji brani BiH od ni manje ni više od manjih izdajnika, nego što je i sam.

Neka Čampare i Zvizdić kažu ime jednog svog bliskog rođaka koji je bio u Armiji RBiH i dao svoj život za ovu zemlju, neka otkriju ko ih je finansirao i gdje u inozemstvu dok su ovdje borci gubili svoje živote, a „zelena komunjarčad” hijenski čekala da se sve završi i da se stave na čelo vlasti u za njih oslobođenoj BiH.

Neka Konaković, koji tvrdi da je u rovovima proveo više nego što je rat i trajao, braća Čampare i Zvizdić objave svoj doprinos u ODBRANI DOMOVINE BOSNE I HERCEGOVINE !!! Naravno, njega ni nema.

Tako je Aljoša, koji je sve vrijeme rata bio u dezerterstvu sa svojim rođenim bratom Dubravkom i najbližim rođakom Denisom Zvizdićem, pokušao da dovede do historijskog nonsensa da ratne pobjegulje morališu onima koji su im svojim četverogodišnjim ratom, ranjavanjima, patnjama i gubicima najbližih, omogućili da danas budu zastupnici, ministri, premijeri, državni tužitelji…

I dok mu brata Dubravka Čamparu, državnog tužioca, nerijetko prevoze u hitnim kolima na medicinske urgentne centre, zbog predoziranja opojnom drogom kokain, i dok se njegovo sramno i opskurno ime spominje među kriminalcima u Sky i Anom aplikaciji u kriminalnom i koruptivnom kontekstu, braća Čampare su po uzoru na majku Rabiju, koja ih je naučila svim podlim gadostima, izgubile svaki vid srama i obraza na kojima pretežno sjede.

Kad bi samo ova dvojica kriminalaca Čampara nestali, nestalo bih odmah 50% lopovluka i kriminala u Bošnjaka, a što je još važnije, nestat će podvala i namještanja Bošnjacima u Tužilaštvu i Sudu BiH. Nestalo bi korupcije u pravosuđu i politici.

Te Čampare su ZLO po BOŠNJAKE !! Još kada im se pridoda rođak Zvizdić, to je ta GATAČKA POLITIČKO – PRAVOSUDNA MAFIJA !!

Korumpirani prevarant Konaković i organizatori duboke države kriminalni klan Čampara, po uzoru na svoga narko šefa Edina Gačina Tita, u borbi su odavno za kanale kroz koje teku rijeke zabranjenih supstanci, šverc duhana i kokaina.

FUP ima informacije, da je Aljoša Čampara narkoman, da se bavi konzumacijom droge i preprodajom droge… Već prije nešto više od godinu dana, aktuelni suspendirani načelnik Sektora uniformirane policije Federalne uprave policije, Zoran Čegar, iznio je teške optužbe na račun tadašnjeg ministra unutranjih poslova F BiH, Aljoše Čampare, na način da je bio u prijateljsko – povezanim interesnim vezama sa licem kod kojeg je prilikom premetačine pronađena droga i pištolj sa prigušivačem, napominjući, da svi koji se bave sigurnosnim poslovima znaju zbog čega služi pištolj sa prigušivačem za ubistva i tihe eliminacije.

Bivši ministar sigurnosti BiH, Dragan Mektić, je svojevremeno izjavio, da je “kuća Aljoše Čampare puna droge i da se isti sastaje sa narko kartelom”!

Čegar je za Hayat TV prije nešto više od godinu dana ponovio teške optužbe, da je Aljoša Čampara narkoman, da se bavi konzumacijom droge i prepordajom droge, da se bavi kontaktima sa narko kartelom, što je sve dokazano, da je u kontaktu sa najvećim svjetskim natko kartelom Tito i Dino od koga je Čampara uzeo novac i poklone, jer im je obećavao da će ih naseliti u BiH, da će oprati skoro milijardu dolara.

Čegar je iznio i optužbe, da se Aljoša Čampara bavio ozbiljnim opstrukcijama, te da su slali dopise svima čime se Aljoša Čampara bavio.

FUP ima informacije o ponašanju Aljoše Čampare, da je čak potegao pištolje na građane, te da je Aljoša Čampara “skidan” na posebnim istražnim radnjama, da se bavi drogom o nelegalnim poslovima i druži u kasnim večernjim satima sa kriminogenim licima.

Čegar je iznio i optužbe da Aljoša Čampara stoji iza jednog ubistva, te da treba da odgovara za nekoliko krivičnih djela.

Nakon ovih optužbi, Čegar je munjevito suspendiran, a njegovu smjenu je tražio upravo Aljoša Čampara.

Aljoša Čampara, kao i njegov brat narko tužilac Dubravko Čampara, odrastao je u Bosni i išao iz Bosne u Evropu da ga ne pridruže Armiji BiH, kako bi samovoljno pobjegao iz pakla rata, a poslije obojica zasjeli u državne budžetske jasle.

Aljoša Čampara je onaj što je pobjegao od rata u udobnost Zapadne Evrope, dok je zauzvrat nagrađen političkim funkcijama i budžetskom platom dijeleći moralne lekcije o kriminalu “zaboravljajući”, da je upravo Aljoša Čampara primio u svojstvu ministra F MUP-a narko opremu za Specijalnu jedinice FUP-a od svjestkog narko bossa Edina Gačanina Tita, što je utvrđeno intersnom istragom FUP-a, a cijeli predmet duži državna tužiteljica Elvira Stanojlović.

Zaista je bilo degutantno gledati ga na TV ekranima ovih dana, kako on kao poznati ratni dezerter, notorni narkoman, kao i bart mu, kukavica i pobjegulja, komentariše sve i svašta. Da je bio pametan, kao što nije, šutio bi kao zaliven, jer ni on, a ni brat mu Dubravko, niti njihov bliži rođak Denis Zvizdić, nisu branili BiH već uživali u miru i rahatluku Austrije i Njemačke.

Da smo ostali složni kao onomad u periodu 1992-1995, svi bi smo danas pljuvali po dezerterima poput Čampara i Zvizdića, ali preovladali su nam neki čudni loši aršini, a koji su nas kao narod i doveli na ove grane na kojima trenutno jesmo. Zato kukavice i pobjegulje moramo staviti tamo gdje im je mjesto. U mišju rupu.

Dezerter Aljoša Čampara – pokazat će vrijeme – i dok popuje drugima o akademskom obrazovanju, nema po svemu sudeći ni sam valjanu fakultetsku diplomu, koju navodi u svojim biografijama, da je završio Pravni fakultet u Sarajevu, kao ni politički šef mu Elmedin Dino Konaković, čija je neregularnost diplome utvrđena nalazom Prosvjetne inspekcije za visoko obrazovanje, koji u ladicama za sada čuva rektor UNSA Rifat Škrijelj, đtiteći svoga šega Konakovića, iako inspekcijski nalaz ukazuje na brojne neregularnosti diplome Elmedina Dine Konakovića.

I da se ne zaboravi, isti taj Aljoša Čampara, poslao je, dok je bio ministar F MUP-a, policiju na demobilisane borce, zajedno sa njegovom privatnom budaletinom Draganom Lukačom. Čisto da se ne zaboravi. Čampare, narodu se riga od Vas, vjerujte…

Vezani tekstovi: