Pjevači Biljana Jeftić i Aca Ilić su u skladnom braku već reko tri decenije i njihov brak važi za jedan od najstabilnijih na javnoj sceni. Međutim oboje priznaju da se i njima dešavaju trzavice ali da ih uspješno prevladavaju.

  • Aca Ilić, proslavljeni pjevač, otvoreno priznaje da ga je Biljeva ljepota odmah opčinila pri prvom susretu. Međutim, također priznaje da je nastavio cijeniti privlačnost drugih žena tijekom njihovih zajedničkih godina. Začudo, unatoč ovom priznanju, Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih parova u showu.

Tijekom svog iskustva, priznaje da je naišao na brojne žene koje su mu se na trenutak učinile privlačnima, no ideja da napusti svoju ženu zbog nekoga nikada mu nije ni pala na pamet. Među mnoštvom zadivljujućih žena, ja sam, kao i svaki drugi muškarac, očaran njihovom ljepotom i na trenutak zamislim privlačnost da ih imam kao svoje.

Međutim, brzo prepoznajem ogromnu vrijednost svog odnosa s Biljanom i razumijem da nijedna žena nije vrijedna ugrožavanja utočišta koje smo zajedno izgradili. Kako je Aca rekao ranije za “Blic puls”, dolaskom u ovu životnu fazu potraga za drugom bračnom partnerkom postaje uzaludna, ne samo za njega, već i za bilo koga drugog.

Razvod i upuštanje u nove romantične pothvate sada ne dolaze u obzir. U životu postoji viša svrha koja nadilazi prolazne želje i strasti. U konačnici, čovjek ne smije biti egocentričan i fokusiran isključivo na svoje potrebe. Bilja priznaje da je između nje i Ace dolazilo do povremenih sukoba zbog prisustva njihovog sina Ivana. U svakom bračnom odnosu prirodno nastaju sukobi, pa ni naš brak nije iznimka.

Naše se nesuglasice obično vrte oko Ivana, gdje ja ostajem pri svome, dok moj suprug Aca želi tolerantniji pristup. Međutim, ti sukobi nisu ništa neobično jer se događaju među svim pojedincima. Ipak, ključno je održati toleranciju, što je od iznimne važnosti. Obično sam ja taj koji radi kompromise i popušta, ali vrijedi napomenuti da nas ovi argumenti nikada nisu naveli na razmišljanje o razvodu.

U našem kućanstvu koncept razvoda nikada nije bio izgovoren, čak ni u najintenzivnijim trenucima ljutnje. Svi imamo svoje trenutke frustracije, ali naša snažna veza i zajednička iskustva naučili su nas da su ti trenuci prolazni. Dopuštamo jedni drugima da daju oduška i za sat vremena sjedimo u dvorištu, ispijamo kavu i nastavljamo komunikaciju kao da se ništa nije dogodilo.

Ilić to otvoreno govori, ističući kako su on i supruga nerazdvojni, što i ne čudi s obzirom na njihove česte estradne suradnje. Dug i uspješan brak ne može se postići jednostavnim receptom, jer bi sreća bila univerzalna da takva formula postoji. Čini se da se pojedinci okupljaju kao srodne duše, pronalaze jedni druge kroz zajedničke interese i profesije, što se pokazuje ključnim za dugoročni uspjeh.

Međusobno razumijevanje igra značajnu ulogu u našem odnosu. Imamo privilegiju putovati i raditi rame uz rame, ponekad provodimo zajedno 24 sata dnevno. Iznenađujuće, ovaj raspored čini sve dvostruko lakšim, kako se to kaže. Biljana Jevtić to potvrđuje, a Aca otkriva njihovu tajnu kako spriječiti dosadu u braku.

Kako se ne bih opteretio, povremeno odlazim na putovanja u Ameriku ili Australiju, ali pritom žudim i za stabilnošću doma i društvom supružnika. Tijekom ta dva ili tri tjedna izbivanja počinjem cijeniti stvari za koje sam nekoć vjerovao da su mi nedostižne. Obavijest o našem skorom slijetanju na beogradski aerodrom ispunjava me neopisivom radošću jer označava moj povratak u zagrljaj supruge i djeteta. Ogromnu sreću Aca otvoreno priznaje.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here