MINISTAR SIGURNOSTI BiH NENAD NEŠIĆ POPLJUVAO NARKO OCA RAMZESA RAMU ISAKA: “Voli da daje sebi veću važnost nego što ima”!

Trenutno pregledavate MINISTAR SIGURNOSTI BiH NENAD NEŠIĆ POPLJUVAO NARKO OCA RAMZESA RAMU ISAKA: “Voli da daje sebi veću važnost nego što ima”!
  • Autor objave:

“Ramo Isak voli da zabavlja novinare, medije”, kaže Nešić

Izjava federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka o sudskom procesu koji se vodi protiv Milorada Dodika izazvala je reakcije u bh. entitetu RS.

Podsjetimo, Isak je u razgovoru za federalnu televiziju rekao da “smo pred zakonom svi jednaki”, da je i Dodik “obični građanin” te da će ukoliko bude osuđen biti zatvoren dodajući da će oni (FUP) to “završiti” ukoliko Sud BiH tako odredi.

Tu njegovu izjavu komentarisao je za RTRS ministar sigurnosti BiH Nenad Nešić koji je izjavio da je Isak čelnik federalne policije i da kao takav “nema dodirnih tačaka sa hapšenjima na teritoriji RS”.

“Ramo Isak voli da zabavlja novinare, medije, voli da daje sebi veću važnost nego što ima. Očigledno ne poznaje šta su njegove nadležnosti. Nikakvu nadležnost nema nad predsjednikom RS, niti može, niti hoće, niti bilo ko drugi u BiH neće hapsiti predsjednika RS”, izjavio je Nešić.