Tokom procesa čišćenja kuhinje, jedan od izazova s ​​kojima se susrećemo je prisutnost tvrdokornih ostataka na gornjim elementima, zbog čega je zadatak učinkovito eliminirati te mrlje. Nedostatak specifične metode u zapletu nije bitan i ne umanjuje njegov ukupni učinak.

  • Prema portalu vstolovka, ovaj domaći proizvod za čišćenje navodno učinkovito uklanja masne ostatke na kuhinjskim pločama, što ga čini jednostavnim rješenjem za čistu i sjajnu površinu. Uz pomoć ove izvanredne formule, moguće je učinkovito eliminirati ostatke ljepila bez nanošenja bilo kakve štete na podlozi. Slobodno upotrijebite bilo koju vrstu alkoholnog pića za ovaj recept.

Najmanje je ključni čimbenik doseći prag od 40%. Sastojci: Da biste napravili smjesu, pomiješajte dvije žlice alkohola, jednu žlicu vode i jednu čajnu žličicu bilo kojeg deterdženta, poput tekućeg sapuna ili deterdženta. priprema: Nakon pažljivog ulijevanja alkohola u posudu, dodajte vodu, a zatim i sredstvo za čišćenje.

  • Dostupno je više opcija za čišćenje, uključujući korištenje tekućeg sapuna, deterdženta ili alternativu otapanja naribanog čvrstog sapuna u maloj količini vode. Sve sastojke dobro sjediniti. U slučaju da se koristi čisti alkohol, preporučljivo je pomiješati ga s vodom radi razrjeđivanja. Nema potrebe za razrjeđivanjem alkohola s vodom ako je njegova koncentracija već 40%.

Postoje dva načina nanošenja ovog proizvoda – ili bočicom s raspršivačem ili običnom spužvicom. Korištenje ovog “uradi sam” rješenja za čišćenje je nekompliciran postupak. Za učinkovito čišćenje jednostavno nanesite otopinu na željenu površinu, ostavite da odstoji kratko 5 minuta, a zatim obrišite sve ostatke krpom. Naravno, krpu je potrebno redovito ispirati uranjanjem u posudu napunjenu vodom. Budite uvjereni, vaši će ormarići biti besprijekorno besprijekorni.

  • Gospođa Valika iz Trnave dala nam je neprocjenjive savjete o korištenju domaćeg proizvoda isključivo za čišćenje kuhinjskih ploha, koji se pokazao vrlo učinkovitim. U slučaju da se mast ostavi da se taloži na obližnjim površinama bez brzog uklanjanja, može nakupiti prašinu i pretvoriti se u nepoželjni, ljepljivi sloj. Primjeri uobičajenih mjesta na kojima se često nalazi uključuju kuhinjske nape, ručke ladica, donje strane kuhinjskih ormarića, razmake između ormarića u blizini štednjaka ili na vratima ili stražnjoj stijenci pećnice.

Korištenje vlažne spužve uzrokovat će izbjeljivanje, izduživanje i stvaranje ljepljivije površine. Umjesto upotrebe štetnih kemikalija, isprobajte ovu ekološki prihvatljivu mješavinu. Osigurajte da su svi potrebni materijali pripremljeni i da je sve u stanju pripravnosti. Potrebne komponente su sljedeće: Za pripremu uzmite 200-300 g sode bikarbone, 3 žlice sredstva za pranje posuđa ili tekućeg sapuna, 2 žlice ulja, 60 ml octa i sok od 2 limuna.

  • Kada se svi sastojci dobro sjedine, rezultat bi trebao biti smjesa u tekućem obliku. Nakon namazanja površine kuhinjskog elementa ravnomjerno rasporedite smjesu i ostavite da odstoji 5 minuta. Nakon toga upotrijebite spužvu kako biste osigurali čistoću. Jednostavno mekom vlažnom krpom uklonite tvar.

Alternativno, možete ga polirati, iako to nije uvjet. Nakon neposrednog promatranja, razlika će postati očita, a linije će zračiti sjajem. Za uklanjanje masnoće iz uskih uglova može se koristiti čačkalica, dok se teško dostupna mjesta u ušima mogu očistiti vatom. Ovo označava cjelinu stvari. Trenutno je proizvodna linija besprijekorno čista od bilo kakvih tragova masnoće ili kamenca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here