Jednog jutra, žena je ostala u krevetu dok je njen muž odlazio na posao oko 7 sati. Iako se nije budila prije 9 ili 10 sati, tog jutra je čula kako se vrata na donjem spratu otvaraju i korake, a pogledala je na sat i videla da je 8:35. Pomislila je da je muž možda nešto zaboravio i vratio se kući, pa je odlučila da pokuša ponovo zaspati.

 

 

 

 

Ipak, nešto je u njoj pritisnulo da proveri situaciju, pa je poslala poruku mužu: “Šta si zaboravio to?” Na to je muž odgovorio da ne zna o čemu priča. Žena je odgovorila da čuje zvuke dolje i pitala ga da li je nešto zaboravio. Muž, zbunjen i zabrinut, pozvao je ženu na telefon i rekao joj da je zapravo još na poslu, što je dodatno uzbudilo ženu.

U trenutku panike, žena je ustala iz kreveta i zaključala vrata od svoje sobe, zatim je pozvala policiju. Ubrzo su stigli policajci i otkrili da je nepoznati lopov pokušao da uđe u kuću kroz prozor. Po svemu sudeći, lopov je mislio da u kući nije bilo nikoga i verovatno se uplašio kada je čuo ženin glas, zbog čega je pobegao.

Policija je pregledala područje i obavestila ženu da je lopov pobegao čim je čuo njen glas. Srećom, zahvaljujući njenom brzom reagovanju i brzom dolasku policije, nisu zabeleženi nikakvi materijalni gubici ili povrede. Žena je bila shrvana ali zahvalna što je sve prošlo bez većih problema.

 

 

 

 

BONUS VIC: 

Pre nekoliko godina, shvatio sam da nas brak nije onakav kakav sam zeleo. Iako sam voleo svoju zenu, primetio sam da se udaljavamo. Poceo sam da razmisljam o tome sta mogu promeniti da bismo ponovo bili srecni zajedno. Kroz razgovore i savete, shvatio sam da kljuc uspeha nije u velikim gestovima, vec u malim svakodnevnim pokazivanjima ljubavi i postovanja. Poceo sam da obracam paznju na sitnice – da budem prisutan kad mi treba, da slusam i izrazavam zahvalnost za sve sto ona cini.

Naucio sam koliko je vazno razumeti njene potrebe i biti podrska. Umesto da se fokusiram na probleme, posvetio sam se pozitivnim aspektima nase veze i trudio se da budem bolji partner. Danas, nas odnos je jaci. Male promene i svakodnevna paznja ucinili su veliku razliku. Zelim da podelim svoje iskustvo jer verujem da male promene mogu znacajno poboljsati odnos.

Da li je normalno imati doktorat i nemati devojku? Imam 31 godinu i još uvek ne mogu pronaći devojku koja, takođe, ima doktorat. To je za mene glavni kriterijum za ulazak u ozbiljnu vezu. Ako nemaš doktorat, onda nema smisla da se družimo.
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here