MRZIM SVOJE RODITELJE…DVA NAJSEBICNIJA STVORENJA NA KUGLI ZEMALJSKOJ

 

 

 

Mrzim svoje roditelje… dva najsebicnija stovrenja koja hodaju ovom planetom su oni! Mama je imala 51 godinu kada me je rodila, tata je 4 godine starija… prvo sam im i jedino dijete i od kako znam za sebe druga djeca su me ismijavala zbog toga sto imam tako stare roditelje.

 

 

 

 

Realno su mi trebali biti
djed i baka. Obiljezili su me za cijeli zivot, zbog svojih nekih sebicnih zelja, a najvise od svega sto zbog svojih godina nikada nisu imali nekog strpljenja, nikada nisu bili kao drugi NORMALNI RODITELJI . Godinama razmisljam kako da ih se rijesim jednostavno ne mogu prihvatiti da su mi roditelji tako stari.

Danas kada sam napunila 16 godina odlucila sam da od ustedevine kupim kartu u jednom pravcu za Njemacku, Francusku ili bilo koju daleku zemlju i nikada se vise ne vratim… Lijepa sam, zgodna, mlada… godine su predamnom i valjda uspijem u tim dalekim zemljama da snadem se…

GORE OD OVOGA STO ZIVIM SADA MI NE MOZE BITI 100% SAM SIGURNA… I svim ovim matorim zenama koje pokusavaju dobiti dijete sa 45, 50 godina da porucim, ne budite sebicne i ne cinite od svoje buduce djece debilne … znam iz iskustva.

BONUS ISPOVIJEST:

Kupili smo stan u zgradi u kojoj živi kolega s kojim se ne podnosim. Tu je bio najpovoljniji u tom trenutku, a i nisam uopšte razmišljala o kolegi tada. Dešavalo se da kada parkiram auto i ostane prazno parking mesto do mene, kolega obavezno parkira auto ali tako da ne mogu da otvorim vozačeva vrata.
Mnogo puta sam mu na poslu skretala pažnju na to, nekad sam ga zvala i privatno da mu kažem da pomeri auto pa je posle na poslu pričao kako ga zovem i uznemiravam i da ga zovem na privatna druženja. Sledeći put kad je to uradio pozvala sam policiju, a pošto on tada nije bio u gradu nije mogao da pomeri auto odmah, pa je intervenisao i pauk. Platio je i kaznu i pauka i od tada me i na poslu izbegava a vidim i da ne parkira više tu iako ima slobodno mesto. S budalama moraš da budeš još veća budala da bi ti se skinuli s grbače.
Danas je jedan dečko u prevozu ustao i oslobodio mi mesto. Studiram, nisam trudna niti bila bolesna pa da mi se na licu videlo da mi nije dobro. Već eto, ušla sam, uhvatila se za šipku kod njegovog mesta i on se ponudio. Kasnije sam ga ja opet ustupila njemu kada sam došla do odredišta. Iskreno, prelep gest koji je njega učinio i fizički prelepim. Nije mi se do sada dogodilo, obično se ljudi bore oko mesta i ignorišu jedni druge. Poredim njega i mog bivšeg koji se nije ponudio vrata da mi otvori ili privuče stolicu.
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here