Priča se odnosi na iskustvo osobe koju je rođena obitelj napustila, uključujući oca, majku, bake, djedove, sestru, brata i širu obitelj. Svi su se odrekli te osobe, osim jedne sestre, ali su na kraju i nju odbacili.

 

 

 

Razlog za ovu situaciju leži u teškoj odluci koju je osoba donijela—prijavila je vlastitog brata za silovanje djevojaka s kojom je bio u neobaveznoj vezi. Osoba je sudu dostavila dokaz protiv brata, osiguravajući da se slučaj ne temelji samo na riječima jedne strane protiv druge. Da nije bilo tog dokaza, možda bi osoba povjerovala bratu, svjesna da postoje situacije u kojima žene izmišljaju optužbe. Međutim, u ovom slučaju, osoba nije imala sumnje i odlučila je postupiti ispravno.

Brat je bio uspješan student i dobitnik sportske stipendije na prestižnom svjetskom sveučilištu. Međutim, nakon optužbe, suočava se s mogućnošću zatvorske kazne do deset godina. Unatoč bliskom odnosu s bratom, osoba ne osjeća žaljenje zbog njegovih postupaka. Brat je, prema mišljenju osobe, svjesno izabrao put koji ga je doveo do ovog ishoda. Osoba ističe da nikada nije ni pomislila da bi na taj način povrijedila neku ženu, i stoga se stidi svog brata i ostatka porodice, izuzimajući jedino sestru koja ju je podržala.

 

 

 

 

Osoba se suočava s velikim bolom zbog odbacivanja od strane obitelji, ali i dalje stoji iza svoje odluke, vjerujući da je ispravno postupila u prijavljivanju brata za tako ozbiljan zločin. Odbacivanje od strane obitelji dolazi kao dodatni teret, ali osoba i dalje drži do svojih moralnih načela, iako se osjeća izdano i napušteno.

 

BONUS ISPOVIJEST:

Hvala bivšoj “djevojci” mog bivšeg muža što mi je poslala njihove prepiske, uključujući njegove intimne fotografije, prevare koje je njoj priznao da mi je napravio iza leđa, kao i novac koji je potrošio na razne ku*ve. Tu je još svašta priznao, od toga da je narkoman, pijanac, da je plaćao prostitutke, priznao je afere sa preuzetim kolegicama sa posla, tražio koga je trebao od svojih drugara itd. Sve te prepiske sam proslavila muževima njegovih kolegica, njegovim drugarima i na sudu ga odrala kao mladog jarca (ne živimo na Balkanu).
Dobila sam više od polovine zajedničke imovine, on mi plaća alimentaciju, imam mladog ljubavnika ali ne planiram se udavati jer želim da mi novac kaplje zauvijek, isplatio mi je sumu novca za pretrpljenu duševnu bol, izgubio je obraz, drugare, švalerke, švalerke koja mi je poslala dokaze je prijetio batinama pa je zbog toga što je ležao 20 dana u zatvoru i njoj isplatio kaznu.
Nisam pristala da budem ucviljena domaćica koja trpi prevare zbog neke laži od braka.
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here