Vlasnicima Hotela Adriale u Kreševu, od Općine Kreševo poklon parking u vrijednosti blizu 100 000 KM

Općina Kreševo
  • Autor objave:

Kreševo, mala Općina, ali puna nepravde i demokracije na način i viđenje HDZ -a BiH.

Naravno, svaki hotel pa i hotel Adriale Kreševo otvoren prošle godine u Kreševu, u desetom mjesecu, treba posjedovati vlastiti parking, da bi bio prisuptačan gostima i zadovoljio određenu kategorizaciju. Da vlasnici hotela Adriale sami isti ne naprave, a da ga posjeduju, zato će se pobrinuti rukovodstvo Općina Kreševo i Općinsko Vijeće Općine Kreševo koje je kao zlatna ribica, ispunjava sve želje rukovodstva Općine i njihovih interesnih partnera, a ponekad kad ih rukovodstvo i slaže u vidu akata koje im predlažu na usvajanje, oni zažmire, ne na jedno, nego na oba oka. Kada mediji ipak to otkriju, opet nikom ništa, ali tobože šta češ. oni su tu ipak da prije svega svakog mjeseca uzmu viječnićku naknadu i uposlenja u javnim institucijama,, za moral i zdravu pamet nitko ne pita.

Dok traje izgradnja hotela Adriale rukovodstvo Općine Kreševo naprasno donosi zaključak da Općini Kreševo nedostaje parking prostora u užem djelu gradske jezgre, ali zaista nevjerovatno, lokacije koje je Općina odabrala za izgradnju parking prostora se nalaze uz lijevu i desnu stranu hotela Adriale.

Kako slučajno, zar ne?

Da objasnimo onim koji ne znaju. Općini Kreševo prije svega nedostaje ljudi koji će upravljati automobilima, a čiji bi automobili prije svega popunili sav prazan parking diljem ulice Fra Grge Martića, kao i ostalih ulica.

Nikakav problem! Općina ubrzo kupuje nekretnine sa desne i lijeve strane hotela, usput ruši i jednu vlastitu nekretninu u tom potezu, pravi parking, i već evo danas imamo parking sa desne strane hotela kao što vidite na slici ispod, u potpunom srazu sa hotelom. Sa lijeve strane hotela, čeka se dogovor otkupa još jedne nekretnine, je da vlasnik malo zapinje oko cijene, ali ne sumnjamo da će se naći dovoljno novca u proračunu Općine Kreševo i da će vlasnik parcele napokon kapitulirati, a Općina srediti i parking sa lijeve strane hotela.

To nije sve. Unutar hotela Adriale nalazi se i restoran Regius koja ima i lijepu terasu koja je napravljena na samoj rijeci Kreševčici. No da bi gostima bio ugodan ambijent kada se nalaze na terasi restorana Regius, Općina Kreševo također donosi odluku i da će urediti malo korito rijeke Kreševčice, ali tik ispod terase hotela Regisu, kao što vidimo na slici i videu, opet kako slučajno, zar ne.?

Ovaj Poklončić vlasnicima hotela Adirale, koštao je Kreševljake blizu 100 000 KM!

Svim gostima u hotelu Adriale i restorana Regius želimo ugodan boravak, a građanima Općine Kreševo: Pamet u glavu!