Višestruko presuđivani kriminalac Ramo Isak i Vahidin Munjić s kojima se Tužilaštvo KS  s obojicom posebno bavi, koji misle da su u državi Texas, prijete i šikaniraju uposlenike FUP-e!

Vahidin Munjić
  • Autor objave:

Piše: Josip Šimić-Đinđić, teolog!

Da je vršitelj dužnosti direktora Federalne uprave policije Vahidin Munjić odavno psihički nestabilna i seksualno egzibicionistička ličnost to je manje – više u policijskim krugovima svima jasno, naročito kada je suprotno Zakonu o unutarnjim poslovima imenovan za v.d. direktora FUP-e, o čemu Kantonalno tužiteljstvo u Sarajevu sprovodi istražne radnje.

VIŠE NA LINKU BHRT-a: https://bhrt.ba/tu%C5%BEila%C5%A1tvo-ks-provodi-istra%C5%BEne-radnje-zbog-imenovanja-v-d-direktora-fup-a

No, onu pravu i bolesnu seksualnu egzibicionističku Munjićevu stranu malo ‘ko zna, a ogleda se u ovome: vrlo krut, ne baš pretjerano pametan, graniči između ludare i slobode, a tek seksualno mobingovanje uposlenica FUP-e posebna je priča.

Tako siledžije – višestruko presuđivani kriminalac Ramo Isak i Vahidin Munjić s kojim se Tužilaštvo s obojicom posebno bavi, koje misle da su u državi Texas, prijete i šikaniraju: Marinu i Darija Zović, eminentnog inspektora Elvira Hubijera, koji se sprdaju sa njim da su mu već spremili sve za dženazu, obzirom, da je svima poznato da čovjek ima veoma slabo srce i da je višestruko bio podvrgnut operativnim zahvatima vaskularnog tipa, potom Suadu Ceriću, Mašić Muameru, dok Marinu Zović, u svojim krugovima nazivaju veoma pogrdnim imenima.

Ovo su samo neki od onih koji su šikanirani za vrijeme Munjićevog mandata.

Seksualne egzibicije Vahidina Munjića!

Svima je poznato, ‘ko je radio u FUP-u i, ili još uvijek radi, da je u Sektoru uniformirane policije FUP-e radila vrhunska policajka Ana Papac, koju je seksualno mobingovao Vahidin Munjić, čak dotle, da je posao napustila.

No, nije ona jedina žrtva. Novinarka Nikolina Veljović prijavila je Munjića, da joj je u parku Vilsonovog šetališta pokazao spolovilo nakon čega ga je prijavila. Munjić otvoreno podržava i gay lobije. Eto Vam direktora FUP-e!