VIDEO: EVO KAKO IZGLEDA ŠETANJA SA RAMOM ISAKOM SARAJEVOM – PAZITE DA OD GRAĐANA NE IZGUBITE GLAVU – SVJETINA GA GANJALA, PLJUVALA I MAJKU PSOVALA.

Trenutno pregledavate VIDEO: EVO KAKO IZGLEDA ŠETANJA SA RAMOM ISAKOM SARAJEVOM – PAZITE DA OD GRAĐANA NE IZGUBITE GLAVU – SVJETINA GA GANJALA, PLJUVALA I MAJKU PSOVALA.
  • Autor objave:

Ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine narko kamatar Ramo Isak jučer je tokom gostovanja na BHT-u kazao da nisu tačni navodi da on “Trojku” ucjenjuje i drži u šaci kako se ne bi raspala parlamentarna većina u FBiH. Imenovanja njegovih sinova na pozicije kaže da nisu sukob interesa niti nepotizam, a tvrdi i da njegovo vozanje helikopterom “građane ne košta ništa”. Svo njegovo gostovanje ma BHRT-u svelo se na njegovo hvalisanje!

Upitan da prokomentira svoje ranije izjave kako “on nije mlakonja, da je letio i letjet će opet”, Isak je kazao da “njega ne prozivaju građani”.

– Mene građani podržavaju, evo pozivam vas da prođete jedan dan sa mnom Sarajevom pa da vidite. Meni ljudi prilaze, čestitaju, kažu mi svaka čast nama treba jedan takav, čovjek koji ima gard, koji radi na takav način, koji se ne krije i tako dalje – kazao je Isak, na što mu je voditelj rekao “da je on ministar, a ne reality igrač, te da se od njega očekuje da radi posao, a ne da bude internet senzacija”.