VASE TIJELO SMRDI JER NE JEDETE OVIH 8 NAMIRNICA: Ako ovo budete jeli, MIRISAT CETE KAO RUZA

 

 

 

Jeste li ikada osjetili nelagodu zbog mirisa vaseg tijela? Neugodan tjelesni miris moze biti prilicno neugodan, a cesto je pod utjecajem ili pojacanim hranom koju jedemo, kao i znacajnom ulogom genetike.

Kada se usporeduju jogurt i mlijeko, postoje znacajne razlike koje treba uzeti u obzir.

Prisutnost aktivnih kultura u jogurtu pomaze u smanjenju sulfitnih spojeva koji pridonose neugodnim mirisima. Osim toga, vitamin D koji se nalazi u jogurtu pomaze u borbi protiv oralnih bakterija, cime se smanjuje pojava loseg zadaha. Nasuprot tome, mlijeko sadrzi kolin, koji moze uzrokovati neugodne tjelesne mirise.

Kada je rijec o izboru izmedu biljnog caja i kave, pojedinci se suocavaju s odlukom o tome koji napitak preferiraju.

Za ugodniji miris preporucljivo je odluciti se za biljne cajeve koji su bogati antioksidansima koji pomazu u smanjenju toksina u tijelu. Za razliku od kave i drugih napitaka s kofeinom, koji mogu pridonijeti neugodnom mirisu tijela, biljni cajevi predstavljaju osvjezavajucu alternativu.

Usporedba jabuke i cvjetace otkriva velike razlike izmedu ove dvije namirnice.
Prirodna svojstva hrane mogu imati znacajan utjecaj na nase tjelesne mirise. Primjerice, jabuke se isticu svojim svojstvima ciscenja i ucinkovito se bore protiv neugodnog zadaha. S druge strane, cvjetaca, iako bogata hranjivim tvarima poput kolina, moze pridonijeti neugodnom mirisu tijela.

Boje hrane takoder mogu imati znacajan utjecaj na nasu percepciju i mirise. Narance s svojom vibrantnom nijansom nude divnu aromu i lako se asimiliraju u tijelu, poboljsavajuci ukupni miris. S druge strane, bundeve, iako bogate hranjivim tvarima, mogu proizvesti tvar trimetilamin koja pridonosi neugodnom mirisu tijela.

Okusi hrane takoder mogu igrati ulogu u nasim tjelesnim mirisima. Na primjer, kombinacija kardamoma i cimeta moze poboljsati okus hrane i pridonijeti ugodnom mirisu tijela. S druge strane, cesnjak i luk mogu sadrzavati spojeve sumpora koji se izbacuju kroz tjelesne pore, sto rezultira neugodnim mirisima.

Kada je rijec o hrani poput celera i sparoga, treba uzeti u obzir njihove razlike. Celer moze osloboditi feromone koji povecavaju privlacnost osobama suprotnog spola, dok sparoge mogu proizvesti neugodne tjelesne mirise zbog kiseline sparoga.

Usporedba crvenog mesa i bijele ribe takoder moze utjecati na nase tjelesne mirise. Izbjegavanje crvenog mesa moze rezultirati u ugodnijem mirisu tijela, dok bijela riba ne proizvodi iste nezeljene mirise tijekom probave.

U konacnici, hrana koju jedemo moze imati znacajan utjecaj na nase tjelesne mirise i privlacnost. Vazno je obratiti paznju na svoju prehranu kako bismo osigurali da ostanemo svjezi i privlacni.

Kada se usporeduju sjemenke piskavice i sjemenke bundeve, vazno je uzeti u obzir zdravstvene koristi koje svaka vrsta sjemenki moze pruziti. Sjemenke piskavice su korisne za probavu i uklanjanje toksina, dok sjemenke bundeve mogu uzrokovati neugodne mirise tijela zbog visokog sadrzaja kolina. Prehrana moze imati veliki utjecaj na mirise koje tijelo ispusta, stoga je vazno birati namirnice koje ce osigurati osjecaj ugode i sigurnosti.

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here