V.d. direktora Federalne uprave policije, Vahidin Munjić je razveden od realnosti i pameti! On je sramota, kuga, sida i sifilis za Federalnu upravu policije!

Trenutno pregledavate V.d. direktora Federalne uprave policije, Vahidin Munjić je razveden od realnosti i pameti! On je sramota, kuga, sida i sifilis za Federalnu upravu policije!
  • Autor objave:

Ne postoje više adekvatne riječi, kojim bi se mogao opisati opskurni i moralno diskutabilni vršitelj dužnosti Direktora Federalne uprave policije, Vahidin Munjić, koji je samo za manje od (7) sedam mjeseci rukovođenja Federalnom upravom policije F BiH, postao predmetom obrade, po krivičnim prijavama, od strane raznih tužiteljstava u BiH za razna kaznena djela, a između ostaloga, i za njegovu ni malo časnu ulogu u ratnim zločinima ubistvima olovskih Srba, gdje postao predmetom obrade dva tužiteljstva: Kantonalnog tužiteljstva iz Zenice i Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, o čemu smo pisali.

Ne možemo zanemarivati činjenicu, da se pred našim očima i u samoj Federalnoj upravi policije odvija kolonijalni entitet Vahidina Munjića i višestruko presuđivanog kriminalca, ministra F MUP-a, Rame Isaka, koji su privatizirali ovu policijsku agenciju za lične i porodične svrhe, te nezakonito preuzeli čitav niz aktivnosti, sa čak i na tužilačko – sudskom polju, da najavljuju mimo znanja, naredbe i ravnanja nadležnih tužiteljstava određene aktivnosti, nastojeći pošto – poto sebe gurnuti u centar – njima podobnih medija.

Pseudo v.d. direktora FUP-e, Vahidin Munjić, razveden je od stvarnosti, zbog njegovog patopsihološkog – sociopatskog stanja u kojem trenutno živi o čemu smo pisali, što je jasno vidljivo i do sada u njegovom rukovođenju Federalnom upravom policije (kao u vezanim tekstovima)!

Vahidin Munjić je – pokvarenjak, lažov, prevrtljivac, nitkov, beskičmenjak, licemjer, sebičnjak, ljigavac, primitivac, demagog, nesposobnjaković, moralni bijednik, tlačitelj, progonitelj, kompleksaš, prostak, probisvjet, lažljivac, gad, smutljivac, dvoličnjak, šarlatan, blefer, egocentrik, karijerist, egomanijak, spletkaroš, prevarant, hohštapler, folirant, slabić, razvratnik, seksualni razvratnik, manipulator, beskičmenjak, politikant, sadista, narcisoid, glupan, lažov, ubica, psihopata, sociopata, manijakalni depresivac, infantilni i maligni narcis, neizlječivi psihopata, zloćudni bezosjećajni sociopata i bolesni egoista.

Kako god, ovaj seksualni egzibicionista u liku Vahidina Munjića, uspio je, da za pola godine svoga mandata u svojstvu v.d. direktora FUP-e, uništi i sroza dignitet i moralni integritet Federalne uprave policije, svojim radnjama uzdigne je na stup srama na domaćem i međunarodnom nivou, svojom intelektualnom inferiornošću, nedoraslošću i nekompetencijom, da obnaša dužnost i rukovodi Federalnom upravom policije – sveo ovu policijsku agenciju na najniži rang povjerenja građana i tužilaštava u rad ove policijske agencije, zajedno sa višestrukim povratnikom u krivičnim djelima, ministrom F MUP-a, Ramom Isakom, privatizirao ovu policijsku agenciju, koja služi samo za unutrašnje obračune sa nepodobnim, a do jučer iskusnim pripadnicima Federalne uprave policije, unio i kreirao u FUP-u atmosferu straha i terora, narušio međuljudske odnose unutar ove policijske agencije, degradirao najbolje istražitelje FUP-e, fingiranjem i podmetanjem dokaza pokušava ostaviti bez posla i kruha vrhunske istražitelje i inspektore FUP-e, dok mnogi iz straha šute, zaveo diktaturu, teror i strah u ovu policijsku agenciju i ugušio svaku slobodu govora, mišljenja, empatije i suosojećanja i demokracije, u sivim zonama zajedno sa Ramom Isakom, inspektorice FUP-e naziva kurvama i prostitutkama, vrijeđajući tako njihovo dostojanstvo, u zadatak je uzeo, da pomete i degradira sve inspektore FUP-e, koji nisu po ukusu Aljoše Čampare, Rame Isaka i aktuelne vladajuće korumpirane političke strukture, FUP je sveo na dozu svakodnevnog ismijavanja od strane građana i učinio ga dekadentnim u očima javnosti, svojevremeno podržavao gay lobije…o čemu smo pisali.

Vahidin Munjić za samo 6 mjeseci pokazat će šta znači primjer nečovještva. On manijakalni depresivac, infantilni i maligni narcis, zloćudni sociopata i psihopata i bolesni egoista.

Svaki iole normalni građanin, pa i policijski službenici FUP-e, koji iz straha od terora Vahidina Munjića šute, znaju da Munjić živi u svijetu laži, ljigavosti i prevrtljivosti, a o njegovim karakteristikama smo pisali.

V.d. direktora FUP-e Vahidin Munjić – gay skalamerija, je svojom intelektualnom inferiornošću, nedoraslošću i nekompetencijom razorio Federalnu upravu policije i postao predmetom obrade Tužilaštava, zbog kriminala i korupcije i ratnih zločina.

Munjić je svakim danom GUBITNIK DANA – jer je seksualni egzibicionista (koji pokazuje spolovilo damama po Vilsonovom šetalištu u Sarajevu), manijakalni depresivac, infantilni i maligni narcis, neizlječivi psihopata, zloćudni sociopata i bolesni egoista! Dok seksualni egzibicionista Vahidin Munjić proganja tuđe žene, šikanira inspektore FUP-e, dok razvaljuje FUP svojom nesposobnošću, ministar F MUP-a Ramo Isak uhljebljava sinove. Budžet F BiH podređen je porodici Isak!

Seksualni egzibicionista, v.d. direktora FUP-e Vahidin Munjić danima ne spava. Boji se najgoreg: mnogobrojnih istraga i istrage ratnih zločina u koje je umiješan.

Isakov i Munjićev najveći apsurd ogleda se u tome, da su višestruki povratnik u krivičnim djelima narko ministar F MUP-a Ramo Isak i v.d. direktora FUP-e Vahidin Munjić sazvali tokom augusta 2023. godine press konferenciju pa se sami hvalili, kad ih nitko drugi neće!

V.d. direktora FUP-e Vahidin Munjić – gay skalamerija je produžena ruka bahatog i višestruko presuđivanog Rame Isaka sa kupljenom diplomom!Narko otac, ministar F MUP-a Ramo Isak, hapsio bi Milorada Dodika, ali ne i svog suradnika umiješanog u ratne zločine olovskih Srba Vahidina Munjića!

Ugledni sarajevski advokat Senad Bilić očitao je nedavno lekciju ministru F MUP-a Rami Isaku i v.d. direktora FUP-e Vahidinu Munjiću kazavši da su isti: “Munjić i Isak korisni idioti srbijanske propagande”!

Munjić i Isak su izigrali pripadnike F MUP-a i FUP-e – Sindikat vapi u nebo – materijalni i statusni položaj pripadnika FUP-e sve je nepovoljniji – naročito imajući u vidu kontinuirani porast životnih troškova i pogoršanje životnih standarda članova ovog sindikata! Za ovo Isak i Munjić ne mare.

Seksualni egzibicionista v.d. direktora FUP-e Vahidin Munjić za održavanje Raminog ZElikoptera izabrao je firmu iz RS-a, iako je ista firma pružala mnogo jeftinije usluge iz Zenice!

Ovo što čini i radi Vahidin Munjić, ljudska pamet pojmit, niti shvatiti ne može, ni iole normalan i realan čovjek shvatiti ne može!

Licemjerno – Ministar F MUP-a Ramo Isak zv. Ramzes nam najavljuje borbu protiv nasilja i korupcije, iako je i sam višestruko pravosnažno osuđivan, zbog nasilja i ugrožavanja sigurnosti prijetnjama!

Sve javne članke o Vahidinu Munjiću i Rami Isaku, koje smo objavili na portalu Podlupom.ba možete potražiti preko Google-a, tako što ukucate: “Podlupom.ba”, kliknete na portal, te u “tražilici” – upišite ime i zatim pritisnite enter za pretragu, tako što samo ukucate jednog od ova dva ni malo časna imena i izbacit će Vam nebrojeno javnih članaka u kojima smo raskrinkali ova dva za policiju i politiku – lešinara. Članci su dostupni i na Facebook stranici “Podlupom.ba”!

VEZANI TEKSTOVI: