Teško kompromitirani i moralno diskutabilni, član narko Gatačkog klana, istražitelj FUP-e, Saša Petrović, zašao u zonu krivične odgovornosti!

Trenutno pregledavate Teško kompromitirani i moralno diskutabilni, član narko Gatačkog klana, istražitelj FUP-e, Saša Petrović, zašao u zonu krivične odgovornosti!
  • Autor objave:

Teško kompromitirani i moralno diskutabilni istražitelj Federalne uprave policije, Saša Petrović, ne prestaje, da izlazi iz zone krivične odgovornosti, nego uz pomoć opreme Federalne uprave policije, u privatnom sopstvenom aranžmanu, kako svome, tako i po zadataku seksualnog egzibicioniste – njegova šefa – v.d. direktora FUP-e, Vahidina Munjića, braće Čampara i dr., nastavlja da nezakonito, bez naredbe suda ili tužilaštva, upada u privatne Facebook profile, e-mailove, korisničke naloge, privatne poruke kod svih onih koji kritiziraju v.d. direktora FUP-e, Vahidina Munjića, narko ministra F MUP-a Ramu Isaka, višestruko presuđivanog nasilnika i narko Gatački klan, koje predvode braće Čampare, Aljoša i Dubravko.

Inspektor FUP-a Saša Petrović – ključni je član narko Gatačkog klana. On po nalogu Čampara, Munjića i Isaka upada nezakonito u FB profile, portale, poruke i mailove onima, koji kritiziraju Munjića, Isaka i ovaj klan. U posljednje vrijeme hobi mu je da pokušava upasti u e-mailove portala.

On je još jedan policijski inspektor Federalne uprave policije, član narko Gatačkog klana, koji je doživio svoj trijumf zahvaljujući seksualnom egzibicionisti, v.d. direktora FUP-e, Vahidinu Munjiću, koji je u kasnim večernjim satima, u Vilsonovom šetalištu, pokazivao spolovilo prolaznicima, zbog čega je prijavljen policiji.

Kompromitirani i moralno diskutabilni Saša Petrović, direktno operativno, mimo zakona i bez naredbe nadležnog suda i procedura, radi na osnovu političkih naloga, koje prima od svoga šefa Vahidina Munjića, a koji opet poput “skotne kuje”, sluša političke naloge i upute osnivača i članova narko Gatačkog klana Aljoše Čampare, Dubravka Čampare i ministra F MUP-a Rame Isaka. Petrović višestruko i grubo zloupotrebljava resurse Federalne uprave policije, da bi došao do digitalnih podataka, informacija, privatnih poruka i korisničkih naloga kod onih, koji kritiziraju Munjića, Isaka i Gatački klan.

Uglavnom je to Petrovićevo traganje za licima, koja šire istinu preko društvenih mreža o narko Gatačkom klanu braće Čampara, NiP-u i drugim licima koja su im važna. Nezakonito, uz pomoć opreme FUP-a, upada u privatne Facebook profile, mailove i naloge… Tu su i zloupotrebe po nalogu tužioca iz Gatačkog klana Dubravka Čampare i Džermina Pašića, pisali smo.

Saša Petrović, stručnjak za sve, samo ne za sayber sigurnost, radi sve nezakonito po nalogu Vahidina Munjića, koji opet prima naloge iz sivih zona političkih struktura. Saša Petrović – moralno je diskutabilan inspektor FUP-a za kojeg se vežu brojne afere unutar FUP-e, pa i one eksplicitne.

Petrović je sayber istražitelj za vlastite interese i stvarni autor radova iz oblasti Sayber sigurnosti koje je prisvajao Korman Ensad, skriveni naučni radnik, koji je raskovao FUP, dernečio sa kriminalcima i licima osuđenim za prostituciju, kriminalnom miljeu šmekao kolege i rasturio mnoge ozbiljne krivične istrage.

Petrović koristi resurse FUP-e, kao i opremu iste za slanjem prijava na Google radi uklanjanja članaka u kojima se on spominje u kriminalnom i koruptivnom kontekstu. Petrović je opet ušao u krivičnu zonu i pri tome ostavio tragove, koje smo proslijedili nadležnom tužilaštvu. Nadležno tužilaštvo poduzima istražne radnje s ovim u vezi.

Pored gore navedenog eklatantnog primjera zloupotrebe službenih resursa i resursa povjerenih u cilju javnog dobra, javnosti manje poznat detalj jeste, da se sada već viši inspektor Saša Petrović u vrijeme kada je Petrović spočitavao Kormanu da propagira SDA kadrove u FUP-u, Korman prebacivao Petroviću da neće napredovati jer se raspolagalo ozbiljnim obavještajnim saznanjima, da Petrović ostvaruje kontakte sa tzv. Novosadskim ogrankom BIA-e Srbije, te da se Petrović preinvestirao u apartmane na Jahorini, te da se na određen način kroz poslove firme koju vodi supruga od Petrovića isti vezao za porodicu Kelmendi.

Dolaskom Isaka i Munjića na čelu MUP-a F BiH i FUP-a, Saša Petrović postao je miljenik višestrukog povratnika u krivičnim djelima Rame Isaka, kako po zeničkoj liniji, jer je Petrović prije policijskog angažmana bio konobar iz Zenice u vrijeme kada se ugostiteljstvom bavio sadašnji ministar F MUP-a Ramo Isak, inače opšte je poznato ali razlozi nisu jedini, da je Petrović neskriveni kritičar ministra sigurnosti BiH Nenada Nešića, nakon sto je Nešić ušao u javnu raspravu sa Isakom na temu tzv. hapšenja predsjednika RS-a Milorada Dodika u kom djelu je Saša Petrović sa Sayber grupom predvodio mrežne borbe u korist ministra Isaka.

Vezani tekst: