TBT: RAMO I SALKO U ELEMENTU – MAFIJA U PARLAMENTU: Zašto se Isak toliko obradovao Zildžiću?

Trenutno pregledavate TBT: RAMO I SALKO U ELEMENTU – MAFIJA U PARLAMENTU: Zašto se Isak toliko obradovao Zildžiću?
  • Autor objave:

Šta povezuje Isaka i Zidžića? U biti, povezuju ih opasni bošnjaki krimosi poput braće Mehića iz Tuzle, vlasnika jedne od najmoćnije zaštitarke agencije.

Počela je jučer sjednica Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, peta redovna u aktuelnom mandatu.

Sjednici prisustvuje i zastupnik Salko Zildžić kojem je sud u Užicu, Srbija, izrekao jednogodišnju kaznu kućnog pritvora jer mu je pronađen pištolj u automobilu prilikom nedavnog prelaska međudržavne granice BiH i Srbije.

Prije početka zasjedanja, Zildžića su došli pozdraviti i neki od zastupnika, te ministara. Među njima i ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak. Sudeći prema fotografijama koje su objavili mediji bio je to brtaski stisak ruke uz osmjehe i šaputanja, što govori o radosti dvojice starih prijatelja.

Šta povezuje Isaka i Zidžića? U biti, povezuju ih opasni bošnjački krimosi poput braće Mehića iz Tuzle, vlasnika jedne od najmoćnije zaštitarke agencije sa kojom su sarađivali Zildžić i Isak.

Možda je rijetkima upalo u oči da je na dan hapšenja Zildžića ministar policije Ramo Isak u pratnji od pet „bijesnih“ automobila boravio u Tuzli, gdje je dao intervju lokalnoj televiziji.

Pročitajte šta je The Bosnia Times ranije pisao o vezi Isaka, Zidžića i Mehića:

Vezani tekst:

https://thebosniatimes.ba/86911/nema-politicke-drame-bez-isaka-rame-federalna-policija-je-svodena-na-rang-zastitarskih-agencija-stranackih-falangi-i-odreda-smrti/