SAZNAJEMO: Bivši rukovoditelj FUP-e Ensad Korman i v.d. direktora FUP-e Vahidin Munjić stoje iza objava u Avazu. Od narko ministra FMUP-a Rame Isaka tajno se čitaju portali. Fupovci strepe!

Trenutno pregledavate SAZNAJEMO: Bivši rukovoditelj FUP-e Ensad Korman i v.d. direktora FUP-e Vahidin Munjić stoje iza objava u Avazu. Od narko ministra FMUP-a Rame Isaka tajno se čitaju portali. Fupovci strepe!
  • Autor objave:

Kako se aktivirala istraga o ratnom zločinu koji se dogodio u Stanici javne bezbjednosti Olovo prilikom kojeg su tadašnji pripadnici ove Stanice, među kojima je i bio Vahidin Munjić, sadašnji v.d. direktora Federalne uprave policije, a kojom prilikom je u augustu 1992. godine, ubijen civil srpske nacionalnosti Milisav Žugić, o čemu smo pisali (link na dna teksta), to je sve veća nervoza Vahidina Munjića, koji pošto – poto preko Dnevnog avaza nastoji skrenuti pažnju s ove priče, inkriminirajući lažnim dojavama časne inspektore FUP-e Ibru Bešliju i dr. Nermina Šehovića, koji su do jučer, zajedno sa Zoranom Čegarom, „radili“ Vahidina Munjića u ovome ratnom zločinu.

Psihopata v.d. direktora FUP-e Vahidin Munjić – seksualni egzibicionista

No, kada je Munjić uz podršku narko oca kamatara  – ministra F MUP-a Rame Isaka, višestruko presuđivanog i pravosnažno osuđivanog ovog kriminalca, zasjeo u fotelju rukovodioca Federalne uprave policije, od strane Vahidina Munjića prema Bešliji i Šehoviću, ali i Čegaru, krenule su osvete i odmazde u vidu revanšizma, što su se drznuli, da istražuju Vahidina Munjića, koji ih sada po svaku cijenu forsirajući priču o sigurnosnim dozvolama nastoji ostaviti bez posla. Nekima je Munjić samoinicijativno privremeno oduzeo pristup tajnim podacima, ali svu svoju hajku i mržnju, kao i revanšizam Munjić i Korman ostvaruju preko Dnevnog avaza.

Kriminalni dosje narko oca kamatara Rame Isaka zv. Ramzes, ministra F MUP-a

Ono što Avaz sada piše nije ništa novo, jer kopiraju tekstove od prošle godine, kada se baš u ovo vrijeme isto pisalo o tome, i ništa novo, osim što je u fotelju v.d. direktora FUP-e zasjeo seksualni egzibicionista Vahidin Munjić – moralno diskutabilan i intelektualno inferioran u svakom smislu – psihopata!

U nastavku donosimo 100%  provjerene informacije ‘ko sve stoji iza hajke na inspektore FUP-e dr. sc. Nermina Šehovića i Ibru Bešliju:

„Bio sam jučer na kafi sa nekim Fupovcima, u toku su i 100% informacije, da Korman (op.a. bivši zamjenik direktora FUP-e i aktuelni zamjenik direktora Granične policije BiH) forsira ovo za Avaz sa novinarom Avaza Miralemom Aščićem, posebno radi Ibre i Šaje (op.a. inspektor SIPA-e), da se dokaže Trojci, koji su ga postavili, da nikada nije bio miljenik i kadar SDA, kažu pljuje i po Osmici, kao Korman ga upecao u nečemu i dat će to Čamparama, a ukoliko Kormana pometu zbog tih nekih procesa on zna da  bi na njegovo mjesto mogli doći Ibro ili Šaja, Šehović mu nije prijetnja iako ima neki kompleks od njega. Za Čegija Zoku (op.a. Zorana Čegara) navodno nakon one olovske priče o Munjiću (op.a. ratni zločini koji Munjića inkriminiraju) sada hoće isto vanredne provjere između ostalog… A čuj ovo, trač, kaže mi ova moja iz FUP-a da se ona Kormanova sema Sanela iz kabineta razvela od muža, slijedi dalji rasplet. Tamo svi strepe od Rame Isaka i tajno čitaju portale“!

Naime, državna tužiteljica Biljana Golijanin pokrenula je preko SIPA-e istragu protiv Ensada Kormana, zamjenika Direktora Granične policije BiH, a SIPA po njezinom nalogu prikuplja informacije i saslušava svjedoke. Isto vrijedi i za Vahidina Munjića koji je osnovano sumnjiv za ratne zločine u Olovu kada je ubijen civil Milisav Žugić, a Tužilaštvo Bosne i Hercegovine ponovno je aktiviralo ovaj predmet o čemu smo pisali!

VEZANI TEKSTOVI: