RODITELJSKA PAŽNJA: 18+ i nije preporučljivo za osobe sa slabim živcima! Objavljujemo slike ministra F MUP-a Rame Isaka, narko kamatara i u društvu ubica!

Trenutno pregledavate RODITELJSKA PAŽNJA: 18+ i nije preporučljivo za osobe sa slabim živcima! Objavljujemo slike ministra F MUP-a Rame Isaka, narko kamatara i u društvu ubica!
  • Autor objave:

Piše: Josip Šimić-Đinđić, mr. theol

U Bosni i Hercegovini, koja je podjelom na dva entiteta učinjena u svakom smislu funkcionalno invalidnom, malo što funkcionira u skladu sa europskim civilizacijskim standardima kod lica u izvršnoj, sudskoj i zakonodavnoj vlasti u Bosni i Hercegovini, jer nevjerojatna količina političke, policijske i pravosudne bahatosti kontinuirano upropaštava ovu zemlju strovaljujući ju na civilizacijsko dno. To se čak i ne skriva od očiju javnosti u BiH, jer sve što je drugima nenormalno, nama je u Bosni i Hercegovini postalo normalno.

VEZANI LINK: https://podlupom.ba/visestruko-presudivani-ministar-f-mup-a-ramo-isak-u-drustvu-u-novogodisnjoj-noci-sa-presudenim-ubicom-i-povratnikom-u-krivicnim-djelima-amirom-mehicem/

Trenutno su u federalnu izvršnu vlast Vlade Federacije BiH zasjeli i ušli manijakalni depresivci, infantilni i maligni narcisi, neizlječivi psihopati, zloćudni sociopati i bolesni egoisti. Suci i tužitelji moraju konačno shvatiti, da su ovisni o zakonu, da njihova neovisnost nije božanska i da ne smiju biti ovisni o organiziranom kriminalu.

Njihova inertnost i linija manjeg otpora, kako se drukčije zove „nezamjeranje“ organiziranom kriminalu, jedan je od glavnih razloga zbog kojeg ubojice, lopovi i „ugledni“ tatini sinovi, i raznorazni „Isaci i Rame“, koji za sobom ostavljaju krvave – psihopatske bahate tragove, i dalje hodaju kao „najugledniji“ građani ove zemlje, umjesto da svoje grijehe okajavaju na optuženičkoj klupi Suda BiH, i to s jednim obrokom na dan! No, bilo kako bilo, gdje su leševi, tamo su i lešinari, ili još bolje, dok je na slobodi lešinara, bit će po sarajevskim ulicama i leševa…

SLIKE GOVORE VIŠE OD HILJADU RIJEČI PA SAMI SUDITE: Ministar Ministarstva unutarnjih poslova Federacije BiH Ramo Isak i sin Anargila:

Ramo Isak na dan mačkara!

Ministar FMUP-a uživa u anargili u društvu krim miljea!

ZElikopter ZElikopter – leti Ramo, leti i naglo se strmoglavi i sleti!

Ramo Isak u pustinji. Naučio da jaše deve, pa i bh. narod!

Višestruko presuđivani kriminalac – ministar F MUP-a Ramo Isak!

Njihovom letu samo je nebo i smrt granica! Mali Isak u društvu oca Ramzesa!

Nakon što je Ramo prevario narod objavio je i knjigu!

Mafija FUP-a čuva mafijaša i derpe Mušinovića od mafije!

Posjetili smo dom Rame Isaka! Zbog tijela preporučujemo tablete Reglan protiv povraćanja!

Prijatelj Rame Isaka – Amir Mehić presuđeni ubica na 11 godina i 6 mjeseci zatvora!

Presuđivani kriminalac Ramo Isak i presuđeni ubica Amir Mehić uživaju u novogodišnjim praznicima!

Presuđivani kriminalac Ramo Isak i presuđeni ubica Amir Mehić na Umri!

Nakon sastanka mafija na čelu sa Ramom odlazi svako svojoj kući!