OTKAZANA SJEDNICA VLADE F BiH – nametnuti premijer komunjara Nermin Nikšić ne da novac za onkološke pacijente! Ne zanimaju ga ni osobe sa invaliditetom!

Trenutno pregledavate OTKAZANA SJEDNICA VLADE F BiH – nametnuti premijer komunjara Nermin Nikšić ne da novac za onkološke pacijente! Ne zanimaju ga ni osobe sa invaliditetom!
  • Autor objave:

Onkološki pacijenti u Federaciji Bosne i Hercegovine svaki dan bore svoju bitku. Vlada Federacije nije izdvojila novac u Fond solidarnosti za njihovo liječenje.

Liste čekanja sve su duže, te je shodno tome i nada da će pojedini pacijenti dobiti svoje liječenje sve manja, prenosi BHRT.

Iza njih brojni sastanci i brojna obećanja, ali i dalje ništa konkretno. Najozbiljnija је najava Vlade Federacije da će kroz rebalans budžeta osigurati potrebnih 70 milijuna maraka i to na vanrednoj sjednici koja bi trebalo da bude održana početkom listopada.

Kada je u pitanju nametnuta Vlada F BiH na čelu sa nametnutim federalnim premijerom Nerminom Nikšićem, ništa nas ne smije iznenaditi, pa ni činjenica na koju smo u jednom od članaka ukazali, da „Nametnuta Vlada F BiH ne da novac Fondu solidarnosti: Liste čekanja za onkološke pacijente sve duže – nada za liječenjem sve manja!“, gdje smo naveli, da se onkološki pacijenti u Federaciji Bosne i Hercegovine svaki dan bore za svoju bitku. Vlada Federacije nije izdvojila novac u Fond solidarnosti za njihovo liječenje. Liste čekanja sve su duže, te je shodno tome i nada da će pojedini pacijenti dobiti svoje liječenje sve manja. Iza njih brojni sastanci i brojna obećanja, ali i dalje ništa konkretno.

Tako je i ovoga puta nametnuti premijer Nermin Nikšić zajedno sa ostalom nametnutom kamarilom u Vladi Federacije BiH, donio zaključak, kojim Vlada Federacije BiH ne podržava zahtjev za održavanjem temstske sjednice Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH na temu položaj osoba s invaliditetom.

Što reći?!

Sramotno, jadno, neempatično, grozno, skandalozno…, jer ako Vlada odbija da vodi računa o osobama sa invaliditetom u F BiH, postavlja se pitanje, ‘ko će?!

Vezani tekst: