Kud narko – kamatarski ministar F MUP-a, Ramo Isak, tu i njegova pudlica v.d. direktora Federalne uprave policije seksualni egzibicionista Vahidin Munjić!

Trenutno pregledavate Kud narko – kamatarski ministar F MUP-a, Ramo Isak, tu i njegova pudlica v.d. direktora Federalne uprave policije seksualni egzibicionista Vahidin Munjić!
  • Autor objave:

‘Ko malo bolje prati rad, pardon nerad, ovo dvoje Bogom slučajno dano zgubidana, Vahidina Munjića i Rame Isaka, znat će, ili će morati znati, da je njihov (ne)rad jednak nuli.

Sav rad sastoji se od vozikanja uz blinkere pod zaštitom pripadnika narko Federalne uprave policije, iz tetoviranih gazija nabijenih mišića, visine do dva metra, da su još centimetar viši, mogli bismo ih komotno nazvati žirafama. Tu je i vozikanje zelikopterom, kada je Munjić angažirao firmu iz RS-a za održavanje i vožnju helikoptera u kojem se vozi njegov gazda, o čemu smo pisali ranije. Nema šta: prava pudlica.

Vozikanje pod blinkerima, bezidejni odlazak kod glavne kantonalne tužiteljice Zeničko – dobojskog kantona, Vesne Kaknjo zv. Vrana, samo kako bi se Munjić i Isak pohvalili, da su kod nje bili, ostavlja i luđaka, a kamoli normalnog čovjeka bez riječi. Bila je to samo medijska promidžba s ciljem demonstracije sile, kako tobože oni sjede s glavnim tužiteljima, kad već s drugima ne mogu.

No, to i ne čudi, obzirom da je Kantonalno tužilaštvo ZE-DO kantona, na čijem je čelu Vesna Kaknjo tada bila, podiglo tri optužnice protiv Rame Isaka za razna kaznena djela, pa je njezino gostoprimstvo u njezin Ured Rame Isaka diskreditiralo nju kao Vranu.

Kriminalni dosje narko oca Ramzesa – Rame Isaka

No, primijetili ste, da kud Ramo tu i njegova pudlica Vahidin Munjić. Ramo Isak 22. 08. 2023. godine sazove press konferenciju, da se sam pohvali kako radi “dobro”, pored njega je njegova pudlica koja vjerno izvršava sve njegove zadatke, pa makar ti zadaci zalazili i u sive zone, a zauzvrat ga Ramo Isak, kao federalni ministar MUP-a predlaže na sjednicama Vlade F BiH za rukovodioca Federalne uprave policije.

Seksualni egzibicionista pudlica Vahidin Munjić, Vesna Kaknjo i presuđivani narko ministra F MUP-a Ramo Isak

Na sastanku kod Vesne Kaknjo ko biva razgovaralo se o procesuiranju kaznenih djela i slično. No, kakve veze s tim ima federalni ministar unutarnjih poslova F BiH, Ramo Isak, kad nema uopće operativnu nadležnost nad radom Federalne uprave policije, niti im može naređivati što će i kako raditi, niti hapsiti, osim nadležnih tužiteljstava i suda. Da je Vesna Kaknjo znala ‘ko je Vahidin Munjić, dobro bi razmislila da li bi uopće došlo do sastanka, a što je možete pročitati u vezanom tekstu, te da se obojica bave poslovima iz sivih zona koristeći i zloupotrebljavajući svoje položaje.

Munjić je zajedno sa Isakom predmetom obrade u Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu u više krivičnih predmeta, o čemu smo pisali, a o čemu je i BHRT pisao, da Tužilaštvo provodi istražne radnje zbog nezakonitog imenovanja Munjića na čelu FUP-e. Tužilaštvo BiH ispituje njegovu ratnu prošlost – umiješanost u ratne zločine u Olovu nad srpskim civilom.

I u konačnici da zaključimo: Zadatak Munjića, a što je svima u FUP-u poznato, je da do isteka, mandata na čelu FUP-e, koliko je imenovan na tu funkciju za naredna još 3 mjeseca, pomete i degradira sve inspektore, koji nisu po ukusu aktuelne politike, Rame Isaka i Aljoše Čampare, pa i samog Munjića iz osobnih ostrašćenih malicioznih apetita. 

Jedno je sigurno – Federalna uprava policije je kao policijska agencija zbog politike koja se trenutno provodi i kreira u njoj od strane v.d. direktora FUP-e Vahidina Munjića – rasturena! To svi znaju, ali iz straha od šikane, šute! Pripadnici FUP-e, specijalne jedinice tzv. Mujicine, koriste se za prijevoz i transport droge.

Munjić je razorio Federalnu upravu policije, degradirao najbolje inspektore premještanjem na druge položaje, kreirao, stvorio i u tu policijsku agenciju unio atmosferu terora, straha, osvete i revanšizma, onemogućio istrage u ozbiljnim predmetima, te inspektore koji su radili na krupnim predmetima makao, a postavio podobne, a ne sposobne, unio kaos u FUP, pokušava na sve moguće način, kroz fingiranje službenih zabiljeških i fingiranjem dokaza, podmetanjem dokaza, montirati disciplinske i krivične postupke inspektorima FUP-e, koji pokušava preko Avaza imputirati drugima, zajedno sa Ramom Isakom u sivim zonama, inspektorice FUP-e naziva kurvama i prostitutkama i spisku nikada kraja.

Kada se pogleda profil Rame Isaka i Vahidina Munjića obojica su: manijakalni depresivci, infantilni i maligni narcisi, neizlječivi psihopti, zloćudni sociopati, bolesni egoisti i povratnici u krivičnim djelima, kada su sazvali 22.08.2023. godine press konferenciju, da sami sebe pohvale, kad ih već drugi neće.

Ramo Isak će na vrlo nepotistički način prošle nedjelje postati najveći „patriota“ BiH!

“Nesebično” je u četvrtak prošle nedjelje narko ministar i narko kamatar F MUP-a Ramo Isak, “žrtvovao” i drugog sina Rusmira na visoku funkciju u državi – direktora KPZ Ženica. Njegov sin Arnel Isak je zastupnik u Parlamentu Federacije BiH, koji je glasao za svoga oca Ramu Isaka, da bude ministar F MUP-a. Tako su Isaci postali paraziti za federalni budžet.

Vjerujem da će se za to naći još članova porodice, a trojka se toliko u predizbornoj borila protiv “dinastije”, da im je to ušlo u krv. Ono što su prigovarali rahmetli Aliji, ispade mala maca za njih. Mene je iskreno sramota vlasti u mojoj dragoj domovini. Ruka mu se osušila, ‘ko izabra ove debile!

Ministar u Vladi FBiH Ramo Isak prošle nedjelje je digao ruku i glasao za imenovanje novog direktora KPZ-a Zenica. Novi direktor je njegov sin Rusmir. Ranije je njegov sin Arnel, federalni zastupnik, glasao za imenovanje svog oca za ministra F MUP-a. Budžet FBiH – igra za cijelu porodicu (Isak).

Vezani tekstovi: