DOKAZ: ‘KO JE KRIV: Munjić i Isak izigrali pripadnike F MUP-a i FUP-e – Sindikat vapi u nebo – materijalni i statusni položaj pripadnika FUP-e sve nepovoljniji – naročito imajući u vidu kontinuirani porast životnih troškova i pogoršanje životnih standarda članova ovog sindikata!

Trenutno pregledavate DOKAZ: ‘KO JE KRIV: Munjić i Isak izigrali pripadnike F MUP-a i FUP-e – Sindikat vapi u nebo – materijalni i statusni položaj pripadnika FUP-e sve nepovoljniji – naročito imajući u vidu kontinuirani porast životnih troškova i pogoršanje životnih standarda članova ovog sindikata!
  • Autor objave:

Da su seksualni egzibicionista i gay skalamerija Vahidin Munjić, v.d. direktora Federalne uprave policije i višestruki povratnik u činjenju krivičnih djela narko ministar Ministasrtva unutarnjih poslova F BiH Ramo Isak skloni prevarama, izigravanju svojih podređenih FUP-ovaca, svjedoči i dopis “Koordainacije predsavnika sindikata zaposlenih u Federalnom ministarstvu unutarnjih poslova i Federalnoj upravi policije”!

Dopis je upućen: federalnom premijeru Nerminu Nikšiću, ministru F MUP-a Rami Isaku i v.d. direktora FUP-e Vahdidinu Munjiću. Akt je nastao za vrijeme Munjićeva mandata kao rukovoditelja FUP-e.

Akt – “Koordainacije predsavnika sindikata zaposlenih u Federalnom ministarstvu unutarnjih poslova i Federalnoj upravi policije”!

Predmetnim aktom traži se hitno imenovanje pregovaračkog tima za zaključivanje kolektivnog ugovora za zaposlene u Federalnom ministarstvu unutarnjih poslova i Federalnoj upravi policije.

U dopisu se ističe, da su su ovi predstavnici i pored više obraćanja sindikata, koji djeluje unutar Federalnog ministarstva unutarnjih poslova i Federalne uprave policije, a da od strane poslodavaca još uvijek nije imenovan pregovarački tim, kao zastupnici kolektivnih interesa i policijskih službenika, državnih službenika i namještenika, dopisom se insistira, da se isto što prije, najkasnije u roku od 15 dana, imenuje i započne proces pregovora.

U zadnjem pasosu navedenog dopisa, Sindikat službenika FUP-e i predsjednik Upravnog odbora, ukazuje da su materijalni i statusni položaji zaposlenih u FUP-u, čije kolektivne interese i prava zastupaju, svakog mjeseca sve nepovoljniji u odnosu na prosječnu plaću u Federaciji BiH, a naročito imajući u vidu kontinuirani porast životnih troškova i pogoršanje životnih standarda članova ovog sindikata.

Kako ovaj portal saznaje, neki su se FUP-ovci isključili iz ovog sindikata, jer im ne donosi nikakvu korist! I dok sindikat vapi u nebo, njihov vođa, Minhret Rotić, se slika sa Ramom Isakom, dodjeljujući mu priznanja što je preko Vahidina Munjića uništio FUP.

Minhret Rotć i Ramo Isak

Kako god, ovaj seksualni egzibicionista u liku Vahidina Munjića, uspio je, da za pola godine svoga mandata u svojstvu v.d. direktora FUP-e, uništi i sroza dignitet i moralni integritet Federalne uprave policije, svojim radnjama uzdigne je na stup srama na domaćem i međunarodnom nivou, svojom intelektualnom inferiornošću, nedoraslošću i nekompetencijom, da obnaša dužnost i rukovodi Federalnom upravom policije – sveo ovu policijsku agenciju na najniži rang povjerenja građana i tužilaštava u rad ove policijske agencije, zajedno sa višestrukim povratnikom u krivičnim djelima, ministrom F MUP-a, Ramom Isakom, privatizirao ovu policijsku agenciju, koja služi samo za unutrašnje obračune sa nepodobnim, a do jučer iskusnim pripadnicima Federalne uprave policije, unio i kreirao u FUP-u atmosferu straha i terora, narušio međuljudske odnose unutar ove policijske agencije, degradirao najbolje istražitelje FUP-e, fingiranjem i podmetanjem dokaza pokušava ostaviti bez posla i kruha vrhunske istražitelje i inspektore FUP-e, dok mnogi iz straha šute, u sivim zonama zajedno sa Ramom Isakom, inspektorice FUP-e naziva kurvama i prostitutkama, vrijeđajući tako njihovo dostojanstvo, u zadatak je uzeo, da pomete i degradira sve inspektore FUP-e, koji nisu po ukusu Aljoše Čampare, Rame Isaka i aktuelne vladajuće korumpirane političke strukture, FUP je sveo na dozu svakodnevnog ismijavanja od strane građana i učinio ga dekadentnim u očima javnosti, svojevremeno podržavao gay lobije…

V.d. direktora FUP-e, Vahidin Munjić, podržava gay lobije!

Vahidin Munjić za samo 6 mjeseci pokazat će šta znači primjer nečovještva. On manijakalni depresivac, infantilni i maligni narcis, zloćudni sociopata i psihopata i bolesni egoista.

Ovaj seksualni manijak i psihopata u punom smislu riječi – Vahidin Munjić, za malo vremena postat će predmetom obrade raznih tužiteljstava, a između ostaloga i predmetom obrade za ratne zločine nad olovskim Srbima (više u vezanom linku).

Vezani tekst: