KAD DOBIJEŠ PREFIKS PUDLICA, OPSKURAN, KRIMINALAC I MORALNO DISKUTABILAN ONDA JE SVAKA RIJEČ SUVIŠNA!

Trenutno pregledavate KAD DOBIJEŠ PREFIKS PUDLICA, OPSKURAN, KRIMINALAC I MORALNO DISKUTABILAN ONDA JE SVAKA RIJEČ SUVIŠNA!
  • Autor objave:

Malo tko, a vjerojatno nitko, neće ili ne može vam ništa dobro reći o v.d. direktoru Federalne uprave policije, Vahidinu Munjiću, seksualnom egzibicionisti, koji je u Vilsonovom šetalištu pokazivao prolaznicima u noćnim satima spolovilo, zbog čega je i prijavljen, seksualno napastvujući i bivšu pripadnicu FUP-e Anu Papac, koja je zbog Munjića napustila FUP i Rami Isaku, ministru Federalnog MUP-a, i višestruko presuđivanom kriminalcu, koji je dobro poznat pravosuđu i policiji Zeničko – dobojskog kantona iz Zenice, kada je po optužnicama i presudama nekoliko puta bio osuđen i optužen za ugrožavanje sigurnosti prijetnjama, nasilničko ponašanje i spisku nikada kraja.

Bivši dugogodišnji direktor Federalne uprave policije, Zlatko Miletić, a aktuelni državni parlamentarac je gostovao prije 10-ak dana na N1 televiziji, gdje komentirao rad Rame Isaka i Federalne uprave policije.

No, 19 minuta njegova gostovanja je zanimljiva. Miletić je opleo po aktuelnom ministru F MUP-a Rami Isaku, kazavši, da „Ramo Isak kad progovori ili napravi neki politički potez, da iz BiH ode hiljadu ljudi“, te nadodao da „Federalna uprava policije na čelu sa Vahidinom Munjićem već mjesecima radi nezakonito“!

Vahidin Munjić nije ništa drugo doli pudlica višestrukog povratnika u krivičnim djelima Rame Isaka, koji bespogovorno izvršava sve Isakove upute i naloge, dok ga Isak zauzvrat protuzakonito predlaže na sjednicama Vlade F BiH za rukovoditelja Federalne uprave policije, o čemu Tužilaštvo Kantona Sarajevo poduzima istražne radnje, zbog sumnje, da je Munjić Vahidin za v.d. direktora FUP-e imenovan suprotno Zakonu o unutarnjim poslovima F BiH, silom politike, a ne zakona.

Tako je i Vlada F BiH silom grubog nepotizma imenovala Rusmira Isaka za direktora KPZ Zenica, sina ministra F MUP-a Rame Isaka, koji sjedi u Vladi F BiH. Isak je dernečio i družio se sa presuđenim ubicama o čemu smo slike objavili. Kriminalom i kriminalnim radnjama Ramo Isak nikad se nije ni prestao baviti. Njega više ne treba istraživati, njega treba samo dokumentovati.

Pored toga, i Munjić i Isak su predmetom obrade Kantonalnog tužilaštva Sarajevo u više krivičnih predmeta.

Munjić je zajedno sa Isakom predmetom obrade u Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu u više krivičnih predmeta, o čemu smo pisali, a o čemu je i BHRT pisao, da Tužilaštvo provodi istražne radnje zbog nezakonitog imenovanja Munjića na čelu FUP-e. Tužilaštvo BiH ispituje njegovu ratnu prošlost – umiješanost u ratne zločine u Olovu nad srpskim civilom.

I u konačnici da zaključimo: Zadatak Munjića, a što je svima u FUP-u poznato, je da do isteka, mandata na čelu FUP-e, koliko je imenovan na tu funkciju za naredna još 3 mjeseca, pomete i degradira sve inspektore, koji nisu po ukusu aktuelne politike, Rame Isaka i Aljoše Čampare, pa i samog Munjića iz osobnih ostrašćenih malicioznih apetita. 

Jedno je sigurno – Federalna uprava policije je kao policijska agencija zbog politike koja se trenutno provodi i kreira u njoj od strane v.d. direktora FUP-e Vahidina Munjića – rasturena! To svi znaju, ali iz straha od šikane, šute! 

Vahidin Munjić je svojom nezakonitošću razorio Federalnu upravu policije, degradirao najbolje inspektore premještanjem na druge položaje, kreirao, stvorio i u tu policijsku agenciju unio atmosferu terora, straha, osvete i revanšizma, onemogućio istrage u ozbiljnim predmetima, te inspektore koji su radili na krupnim predmetima makao, a postavio podobne, a ne sposobne, unio kaos u FUP, pokušava na sve moguće način, kroz fingiranje službenih zabiljeških i fingiranjem dokaza, podmetanjem dokaza, montirati disciplinske i krivične postupke inspektorima FUP-e, koji pokušava preko Avaza imputirati drugima, zajedno sa Ramom Isakom u sivim zonama, inspektorice FUP-e naziva kurvama i prostitutkama i spisku nikada kraja.

Kada se pogleda profil Rame Isaka i Vahidina Munjića obojica su: manijakalni depresivci, infantilni i maligni narcisi, neizlječivi psihopti, zloćudni sociopati, bolesni egoisti i povratnici u krivičnim djelima, kada su sazvali 22.08.2023. godine press konferenciju, da sami sebe pohvale, kad ih već drugi neće.

Vezani tekst: