Inspektor FUP-a Saša Petrović – član narko Gatačkog klana. Po nalogu Čampara, Munjića i Isaka upada nezakonito u FB profile, poruke i mailove onima, koji kritiziraju Munjića, Isaka i ovaj klan.

Trenutno pregledavate Inspektor FUP-a Saša Petrović – član narko Gatačkog klana. Po nalogu Čampara, Munjića i Isaka upada nezakonito u FB profile, poruke i mailove onima, koji kritiziraju Munjića, Isaka i ovaj klan.
  • Autor objave:

Još jedan policijski inspektor Federalne uprave policije član je narko Gatačkog klana, koji je doživio svoj trijumf zahvaljujući seksualnom egzibicionisti, v.d. direktora FUP-e, Vahidinu Munjiću.

Riječ je o teško kompromitiranom Saši Petroviću, koji direktno operativno, mimo zakona i bez naredbe nadležnog suda i procedura, radi na osnovu političkih naloga, koje prima od svoga šefa Vahidina Munjića, a koji opet poput “skotne kuje”, sluša političke naloge i upute osnivača i članova narko Gatačkog klana Aljoše Čampare, Dubravka Čampare i ministra F MUP-a Rame Isaka. Petrović višestruko i grubo zloupotrebljava resurse Federalne uprave policije, da bi došao do digitalnih podataka, informacija, privatnih poruka i korisničkih naloga kod onih, koji kritiziraju Munjića, Isaka i Gatački klan.

Uglavnom je to Petrovićevo traganje za licima, koja šire istinu preko društvenih mreža o narko Gatačkom klanu braće Čampara, NiP-u i drugim licima koja su im važna. Nezakonito, uz pomoć opreme FUP-a, upada u privatne Facebook profile, mailove i naloge… Tu su i zloupotrebe po nalogu tužioca iz Gatačkog klana Dubravka Čampare i Džermina Pašića.

Saša Petrović radi sve nezakonito po nalogu Vahidina Munjića, koji opet prima naloge iz sivih zona političkih struktura.

Saša Petrović – moralno je diskutabilan inspektor FUP-a za kojeg se vežu brojne afere unutar FUP-e.