Fanovi rijalitija i dalje se dobro sjecaju mnogima omiljenog para iz “Zadruge 1”. Naravno, u pitanju suLuna Dogani i Sloba Radanovic, koji su svoju vezu zapoceli pred kamerama uprkos tome sto je pjevac tada bio ozenjen Kristinom Kijom Kockar

 

 

 

 

Njihova ljubav izazvala je ogromnu paznju javnosti, a par nije uspio da izdrzi pritisak i prebrodi sve prepreke, pa su se ubrzo rastali.

Luna je danas udata za Marka Miljkovica, sa kojim je vezu zapocela takode u “Zadruzi” ali u drugoj sezoni, i sa kojim danas ima dvije kcerkice, Miju i Lanu.
Marko Miljkovic, Luna Dogani

 

 

 

 

I Sloba je sada u srecnom braku, a sa Jelenom je prosle godine dobio sina Damjana.
loba Radanovic, Jelena / Izvor: Srbija Danas

 

 

Iako je od veze Lune i Slobe proslo sedam godina, javnost i dalje zanimaju detalji njihovog odnosa, koji danas zapravo i ne postoji. Doganijeva je nedavno prilikom gostovanja u emisiji “Amidzi sou” spomenula Radanovica, otkrivsi da se ponekad sjeti Slobe, ali kako je on poznata licnost, to ne treba da cudi jer ga vida svuda.
Pazi sad, ima dva onako… Da li se nekad setis Slobe – procitao je Amizdic pitanje za Lunu.

– U kom smislu? Kao emotivno?

Ne – odgovorila je Luna.

– Iskreno, naravno da te ne lazem. Vidim ga na TV, cujem nesto da, on je poznata licnost. Covek je pevac, ali neka emocija ruzna ili lepa, ne postoji, ne – rekla je jasno Luna, pise sd.rs.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here