Razgovarala sam sa svojim kolegom iz Turske s kojim sam radila u istoj smjeni. Tog dana sam mu pomogla u svemu što mu je bilo potrebno, ali kada sam ga zamolila da pokupi moj jedan sto dok sam ja predavala pazar, napravio je uvredljivu facu pred direktorom, kao da sam mu dala neki teški zadatak.

Pukla sam i pred svima rekla: “Pomogla sam ti hiljadu puta, odradila sam i svoj i tvoj posao, a ti sad praviš facu kao da je to neki ogroman teret!” Sada se kajem zbog svog ispada, ali moram priznati da sam većinu posla odradila ja, dok se on ulizivao šefu.

Ne želim da se dokazujem kao neki drugi kolege koji trče da mu se dodvoravaju, jer svoj posao obavljam besprijekorno i trudim se da tako i ostane.

Naravno! Evo nekoliko smiješnih viceva:

1. Zašto je krava nosila crvene čarape?
– Da lakše prepozna svoju mliječnu stanicu!

2. Što kaže jedan zid drugom zidu?
– “Srećemo se na ćošku!”

3. Kako se zove medvjed bez zuba?
– Gummy bear!

4. Zašto se programer osjećao loše?
– Imao je previše bugova!

5. Što radi pingvin na hladnom mjestu?
– Hladni računi!

6. Kako se zove sir koji se ne može reći?
– “Camo-burger”!

7. Što dobijete kad pomiješate snijeg i mlijeko?
– Napitak s bijelom bojom!

8. Kako se lavovi opuštaju?
– Idemo na “safari”!

9. Zašto je ptica pobjegla iz kafića?
– Zato što je čula da naručuju “smešne” napitke!

10. Kako se zove robot koji voli pecivo?
– “Pecivo-bot”!

Naravno! Evo jednog kratkog eseja o temi “VIC O MUJI”:

Mujo i Haso su najbolji prijatelji i redovito provode vrijeme zajedno. Jednog dana, odlučili su otići na planinarenje. Spremili su se, uzeli potrebnu opremu i krenuli na put. Dok su se penjali, razgovarali su i smijali se, a svaki trenutak bio je ispunjen radošću.

Tijekom uspona, naišli su na prekrasan vidikovac. Stali su i divili se panorami koja se pružala ispred njih. Mujo, uvijek sklon šalama, reče: “Haso, da ti kažem, kad bih mogao, ovdje bih sagradio kuću!” Haso ga pogleda i odgovori: “A ja bih ti stavio i bazen da se hladiš ljeti!”

Nakon nekoliko sati pješačenja, umor ih je počeo stiskati. Stigli su do izvora vode i odlučili se malo odmoriti. Mujo, željan zabave, predložio je igru: “Ajmo se natjecati tko će više piti vode bez da stane!” Haso se nasmije i pristane.

Obojica su se natjecali, ali ubrzo im je postalo jasno da je to loša ideja. Nakon nekoliko velikih gutljaja, Mujo se uhvatio za trbuh i počeo se smijati: “Haso, mislim da sam napravio pogrešku!” Haso se s njim složio, ali su se obojica slikali i odlučili zadržati ovu situaciju kao još jedan smiješan trenutak u prijateljstvu.

Nakon što su se oporavili od svojih ludorija, nastavili su put prema vrhu planine. Na vrhu su se osjećali kao pobjednici. Pogledali su jedni druge i uzdignutih ruku proglasili su se kraljevima planine. Kada su se vratili kući, pričali su svima o svom nezaboravnom danu i novim uspomenama.

U životu sve situacije, pa i ove smiješne, čine prijateljstvo jačim. Mujo i Haso su shvatili da ne postoji ništa ljepše od dijeljenja trenutaka radosti, smijeha i avantura. I tako, njihovo prijateljstvo je još više ojačano, a oni znaju da će se uvijek sjećati tog posebnog dana na planini.

Nadam se da su ti se svidjeli!

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here