Moj život je bio ispunjen različitim izazovima, ali nikad nisam ni pomislila da ću se osjećati ovako ispunjeno. Kada sam se udala za svog muža, donijela sam sa sobom jednu neobičnu priču – on je imao kćerku iz prvog braka, a njena mama, nažalost, preminula je na porođaju. Tada nisam ni slutila kakva će uloga čekati na mene.

 

 

 

 

Sjećam se prvih dana kada je došla živjeti s nama. Imala je samo nekoliko godina, a njezina tuga zbog gubitka majke bila je očigledna. Ponekad bi se probudila usred noći plačući, a ja bih je uzela u naručje, pokušavajući joj dati osjećaj sigurnosti i ljubavi. Odlučila sam da ću je odgajati kao vlastitu kćerku, jer nisam htjela da se osjeća sama ili zaboravljena. Uz moju dvoje djece, stvorili smo posebnu vezu koja je rasla iz dana u dan.

Kroz godine, svaka proslava, svaka obiteljsku okupljanje bila je prilika da joj pokažem koliko je volim. Prvo su to bili trenuci igranja i smijeha, a kasnije smo zajedno prolazile kroz tinejdžerske brige, prve ljubavi i snove o budućnosti. Uvijek sam bila tu da je slušam, da je ohrabrujem i da joj pomognem u trenucima kada joj je to bilo najpotrebnije. Naša veza bila je poput one između majke i kćeri, i srce mi se ispunjavalo ponosom svaki put kad bih je gledala kako raste u predivnu mladu ženu.

A onda, jučer, dogodilo se nešto što me potpuno ostavilo bez daha. Moj zet i ona su mi otkrili da čekaju djevojčicu i da će joj dati moje ime. U tom trenutku, srce mi je iskočilo od radosti. Osjećala sam se kao da sam dobila Nobelovu nagradu, priznanje za sve ono što sam učinila i što sam bila za tu divnu mladu ženu. Njeno ime će živjeti, a ja ću imati priliku da budem dio njezina odrastanja, da je vodim i učim, baš kao što sam to činila s njenom mamom i mojom djecom.

 

 

 

 

Moja Andrea, ona koja je izgubila toliko, sada će postati majka. Njena hrabrost i ljubav me inspirišu svakim danom. Osjećam se privilegovanom što sam bila dio njezina života i što ću imati priliku gledati kako nastavlja našu priču kroz svoju kćer. Ova vijest me ispunila neopisivim ponosom, ljubavlju i radošću.

Zahvalna sam životu što sam imala priliku biti ne samo njena bonus mama, već i prijateljica i podrška. Andrea, voli te mama, i zauvijek ću biti tu za tebe i tvoju djevojčicu. Zajedno ćemo stvoriti nove uspomene, prenoseći ljubav koja nas je povezivala kroz sve ove godine. Ovaj novi početak donosi sa sobom bezbroj mogućnosti, i ne mogu dočekati da vidim kako će se naša obitelj razvijati i rasti.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here