SMS PORUKA : -ĆAO MAJO ,DA LI SI SPREMNA ZA VEČERAS,DA SVOJA USTA UPOTREBIŠ KAO NIKADA

 

 

 

ĆAO MAJO ,DA LI SI SPREMNA ZA VEČERAS,DA SVOJA USTA UPOTREBIŠ KAO NIKADA ?

-OVDE MAJIN TATA,ŠTA ĆE ONA DA RADI SA SVOJIM USTIMA VEČERAS?

BONUS ISPOVIJEST:

 

 

 

 

Sjedili smo na klupi u parku, okruženi šarenim drvećem koje je lagano žutilo pred zimu. Sunce je tonulo na horizontu, stvarajući zlatne sjene koje su plesale na travi. Moj pogled je bio uprt u nju, u tu neodoljivu djevojku koja je sjedila pored mene, a srce mi je brže kucalo. Sviđa mi se kako joj se kosa lagano spušta preko ramena, a kada se nasmije, cijeli svijet oko nas nestane.

Sjećam se dana kada smo se prvi put sreli. Bio je to običan dan, ali ona je taj dan učinila posebnim. Naime, sudarili smo se u maloj knjižari. Dok sam pregledavao police, nisam primijetio nju i sudario se s njom, a knjige su se rasule po podu. Oboje smo se počeli smijati, a taj smijeh postao je naše prvo zajedničko sjećanje. Od tog trenutka, nije prošlo dugo prije nego što smo počeli razgovarati i shvatiti koliko smo slični.

Naša ljubavna priča bila je poput najljepše bajke. Iako su nas oboje ponekad progonili strahovi i nesigurnosti, svaki trenutak proveden zajedno bio je poput čarobnog trenutka. Izašli smo na dugačke šetnje, istraživali nova mjesta, dijelili snove i tajne. Svaka naša avantura bila je prilika da se još više zbližimo. Često smo se smijali na sitnicama — njezin način razgovora s uličnim psima ili moj pokušaj da napravim večeru koja bi završila s nekoliko spaljenih jela. Nismo se ljutili, nego smo se zabavljali.

Jedna od najljepših uspomena je bio naš izlet na more. Proveli smo dane plivajući, igrajući se u valovima, a noći su bile rezervirane za zvijezde. Ležali smo na plaži, gledajući u nebo, a ona mi je pričala o svojim snovima. U tom trenutku, shvatio sam koliko je posebna. Njena strast za životom bila je zarazna, a svaki njezin san bio je poput svjetionika koji me vodio naprijed.

Ali nisu sve priče savršene. Došli su trenuci kada smo se suočili s izazovima. Bilo je nesporazuma, trenutaka kada smo se osjećali izgubljeno i udaljeno jedno od drugoga. No, naučili smo razgovarati, slušati i podržavati se. Svaka prepreka koju smo prevazišli učvrstila je naš odnos i učinila nas jačima.

Sada, kada sjedim ovdje, osjećam se sretnim. Ona nije samo moja djevojka; ona je moja najbolja prijateljica, moj oslonac, moja inspiracija. Svakim danom učim nešto novo o njoj i o ljubavi. Kada je gledam, shvaćam koliko je važno cijeniti svaki trenutak, jer život prolazi brže nego što mislimo.

Zato, draga, hvala ti što si mi pokazala što znači biti voljen. Naša priča je tek počela, a ja se veselim svim avanturama koje nas čekaju. Svaki dan je nova prilika za ljubav, a ja ne mogu dočekati da ga provedem s tobom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here