Vojnik primio pismo od svoje djevojke

 

 

 

 

Vojnik primio pismo od svoje djevojke u kome piše:

Dragi Roberte!

Ja ne mogu više ovako. Ova daljina koja je između nas je prevelika. Ja moram takođe priznati da sam te četiri puta prevarila, od kako si ti otišao. I sve to nije u redu za nas oboje.

Izvini! Molim te, pošalji mi nazad moju sliku koju sam ti dala.

 

 

 

 

Pozdrav, Marina.

Vojnik, sav potresen ovim pismom, ode do svojih kolega i zatraži od njih slike, koje su mu oni mogli dati, njihovih djevojaka, sestara, rođaka, tetki…

Zajedno sa Marininom slikom stavi sve te slike lijepih djevojaka u jednu veliku kovertu, sve ukupno 57, i napiše pismo:

Draga Marina!

Žao mi je, ali ja ne znam više ko si ti. Molim te, pronađi svoju sliku i uzmi, a ostale mi pošalji nazad.

Pozdrav, Robert.

BONUS ISPOVIJEST:

Nikada nisam mislio da će mi život donijeti ovakvu lekciju. Oduvijek sam bio osoba koja je cijeneći sigurnost, planirala svaki korak unaprijed. Moja rutina bila je poput savršeno podmazanog mehanizma – rad, domaći zadaci, obitelj, i tako u krug. Uvijek sam se ponosio time što imam sve pod kontrolom.

Međutim, sve se promijenilo prije otprilike godinu dana. Tada sam iznenada izgubio posao. Bila je to noćna mora. Nisam znao kako ću preživjeti, kako ću izdržati obitelj, kako ću se nositi sa svojim osjećajem nesigurnosti. Svaki dan bio je borba, svaki trenutak ispunjen stresom i brigom. Osjećao sam se kao da je cijeli moj svijet srušen.

S vremenom, međutim, naučio sam jednu važnu lekciju: ne možemo sve kontrolirati, a ponekad su najveći izazovi prilike za osobni rast. U toj tamnoj fazi, otkrio sam svoju unutarnju snagu. Naučio sam se prilagoditi, biti fleksibilan i otvoren prema novim prilikama. Počeo sam istraživati svoje strasti koje sam zapostavio, razvijao nove vještine i povezao se s ljudima koji su mi pružili podršku i inspiraciju.

Danas, iako situacija nije savršena, osjećam se ispunjenije nego ikad. Ova promjena mi je pokazala koliko je važno biti hrabar, otvoren i spreman na promjene. Naučio sam cijeniti svaki trenutak, svaki uspjeh i svaki neuspjeh jer oni svi oblikuju put kojim hodamo. Možda nisam mogao kontrolirati sve što mi se dogodilo, ali mogu kontrolirati kako ću reagirati i rasti iz svake situacije.

Iako je put bio težak, osjećam zahvalnost za sve što sam naučio. Možda će budućnost donijeti još izazova, ali sada imam povjerenja u svoju sposobnost da ih savladam i izvučem najbolje iz svake situacije.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here