Otkriveno ko večeras ulazi u Elitu: Produkcija spremila neviđeni haos, ona stiže u Šimanovce za samo par sati!

 

 

 

 

Prošlog utorka, pevačica Andreana Čekić dovela je atmosferu u “Eliti 8” do usijanja, te će se o prvoj žurki pričati na dalje naveliko i naširoko.

S tim u vezi, Veliki šef spremio je iznenađenje za sve gledaoce, ali i učesnike koji ni ne slute da će za atmosferu na večerašnjoj žurki, pored orkestra Vlade Rajovića, biti zadužena i pjevačica Jovana Tipšin.

Jovana je spremna da napravi pravi lom u Šimanovcima, te će svojim glasom i vrhunskim muzičkim repertoarom dovesti atmosferu do usijanja.

BONUS ISPOVIJEST:

Pre nekoliko godina, shvatio sam da naš brak nije onakav kakav sam želeo. Iako sam voleo svoju ženu, primetio sam da se udaljavamo. Počeo sam da razmišljam o tome šta mogu promeniti da bismo ponovo bili srećni zajedno. Kroz razgovore i savete, shvatio sam da ključ uspeha nije u velikim gestovima, već u malim svakodnevnim pokazivanjima ljubavi i poštovanja. Počeo sam da obraćam pažnju na sitnice – da budem prisutan kad mi treba, da slušam i izražavam zahvalnost za sve što ona čini.

Naučio sam koliko je važno razumeti njene potrebe i biti podrška. Umesto da se fokusiram na probleme, posvetio sam se pozitivnim aspektima naše veze i trudio se da budem bolji partner. Danas, naš odnos je jači. Male promene i svakodnevna pažnja učinili su veliku razliku. Želim da podelim svoje iskustvo jer verujem da male promene mogu značajno poboljšati odnos.

Odbio sam devojku svog života jer nisam imao hrabrosti da joj kažem da sam bolestan. (“Hemofilija”) Imao sam jako teško detinjstvo , sklon sam povredama , čak i spontanim. Koristim lekove koji se daju Intravenski (“U venu”) i to je jako teško za gledati.
To je i bio jedini razlog zašto sam joj raskinuo. Međutim od skoro sam počeo da uzimam novi lek koji se daje veoma brzo u stomak (za par sekundi gotovo), i od tada nemam nijednu povredu mesecima. Osećam se kao novi čovek! Želim da probam opet sa njom i da joj objasnim moje stanje! Preveliki strah imam da joj priznam i ne znam kako će da reaguje. Ali moraću, nije mama cavu rodila. Ljubi vas brat <3
Sa sadašnjim suprugom sam bila u začetku veze kad sam odlučila da ga iznenadim i častim ga časove i polaganje vozačkog ispita. On je i tada znao voziti ali nije imao položeno jer je smatrao da mu nije potrebno. Ja sam to uradila razmišljajući kako će trebati nekad da vozi mene i djecu – već tada sam znala da je to TO. Eto ode sad po starijeg sina kolima u vrtić. 
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here