Već skoro tri godine živim u teškoj situaciji jer me supruga vara s mlađim muškarcem. Otkrio sam njenu prevaru gotovo odmah, iako ona misli da ja ništa ne znam. Njeno ponašanje bilo je dovoljno očigledno da nisam mogao da je ne primetim. U početku sam razmišljao o razvodu, ali sam se predomislio. Odlučio sam da šutim i trpim, jer se brinem za naše tri kćerke koje su još vrlo male — od tri, pet i osam godina.

 

 

 

 

Razvod bi najviše naškodio njima, nevinoj deci koja zaslužuju stabilno i srećno okruženje. Zato se trudim da ne pravim scene i da ne rušim porodicu, barem ne dok su one još tako mlade.

Na sreću, niko osim mene ne zna za prevaru. Pretpostavljam da moja mama ne zna, iako je vrlo bliska s mojom suprugom. Možda bih saznao da ona nešto zna, ali do sada nisam čuo ništa od nje.

Nadam se da će se moja supruga jednog dana smiriti i da će ova faza proći. Verujem da ćemo uspeti da dočekamo starost zajedno i da će naše kćerke biti srećne i zadovoljne. Možda neki ljudi misle da sam naivan što sve ovo trpim, ali za mene je najvažnije da pružim što bolji život svojoj deci, čak i ako to znači da moram biti podložan ovakvim bolnim situacijama. Znam da zvuči kao da sam velika žrtva, ali ovo činim iz ljubavi prema svojoj porodici.

BONUS ISPOVIJEST:

Pre nekoliko godina, shvatio sam da naš brak nije onakav kakav sam želeo. Iako sam voleo svoju ženu, primetio sam da se udaljavamo. Počeo sam da razmišljam o tome šta mogu promeniti da bismo ponovo bili srećni zajedno. Kroz razgovore i savete, shvatio sam da ključ uspeha nije u velikim gestovima, već u malim svakodnevnim pokazivanjima ljubavi i poštovanja.
Počeo sam da obraćam pažnju na sitnice – da budem prisutan kad mi treba, da slušam i izražavam zahvalnost za sve što ona čini. Naučio sam koliko je važno razumeti njene potrebe i biti podrška. Umesto da se fokusiram na probleme, posvetio sam se pozitivnim aspektima naše veze i trudio se da budem bolji partner. Danas, naš odnos je jači. Male promene i svakodnevna pažnja učinili su veliku razliku. Želim da podelim svoje iskustvo jer verujem da male promene mogu značajno poboljšati odnos.
BONUS VIC:
Prilаzi Amy Winehouse vrаtimа rаjа i vidi gužvа, već se red velik uhvаtio. Kаd je spаzi sveti Petаr, pozvа je odmа nаprijed, preko redа. Pitа gа onа:
– “Je l to zаto što sаm poznаtа ličnost, pа me puštаš?”
а Petar će:
– “Jok, još uvijek čekаmo norveškog prevodiocа zа ovаj red.”
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here