Taj dan je bio zaista težak; na poslu je bilo izuzetno vruće i osjećao sam se loše. Kako se stanje pogoršavalo, na kraju su me odvezli u hitnu službu. Nakon što su me pregledali i započeli s infuzijom, primijetio sam mladu doktoricu koja je bila prisutna.

 

 

 

 

Dok sam primao infuziju, ona je sa mnom razgovarala, a razgovor je brzo postao ugodan i opuštajući. Nismo razgovarali samo o mojim zdravstvenim problemima, već smo se dotakli i raznih drugih tema. Postavljao sam joj pitanja, a ona je odgovarala, i razgovor je tekao gotovo samostalno.

Kako je vrijeme prolazilo, doktorica mi je ponudila pomoć. Pitala me je imam li nekoga tko bi me mogao obići i pomoći mi kod kuće, budući da su mi liječnici preporučili da se što manje krećem. Rekao sam joj da nemam nikoga, a ona je insistirala da me nakon smjene odveze kući i pomogne mi u narednim danima.

 

 

 

 

Doktorica je ispunila svoje obećanje; došla je kod mene i ostala do kasno u noć, oko 11-12 sati. Pored toga, dolazila je nekoliko puta dnevno da me obiđe, pripremala mi obroke i brinula se o meni. Nije bilo teško primijetiti koliko je brižna i pažljiva, i sve je to činila s osmijehom i dobrim namjerama.

Naša komunikacija preko poruka nastavila se i nakon što sam se vratio kući. Jednog dana, rekla je da je prehlađena, pa sam odlučio otići kod nje, donijeti joj potrebne stvari i pružiti joj podršku. Kad smo se pripremali za rastanak, htio sam je poljubiti u obraz kao znak zahvalnosti. Međutim, ona je iznenada poljubila mene na usne, i to je bio trenutak koji je promijenio sve.

Na taj način, naša veza je započela. Iako je sve počelo na pomalo neuobičajen način, osjećao sam da između nas postoji posebna veza. Danas, tri godine kasnije, još uvijek smo zajedno, i svaki dan se zahvaljujem na toj neobičnoj okolnosti koja nas je spojila. Naša veza je čudna, ali ujedno i slatka, i sretni smo što smo pronašli jedno drugo na taj poseban način.

BONUS VIC:

Zašto je krava otišla na koncert? Da se opusti i uživa u “muuzičkom” iskustvu! Kad je stigla, organizatori su je ljubazno pitali: “Što vam možemo donijeti?” Krava je odgovorila: “Mogu li dobiti malo trave?” Oni su je zbunjeno pogledali i rekli: “Oprosti, ali ovo je koncert za ljude.” Krava je samo odvratila: “Zato sam i došla, da vidim kako se ljudi opuštaju!”

Plavuša prvi put sprema rucčak. Kad je pojeo nekoliko zalogaja muž je upita:
– “Draga, čime si punila šarana?”
– “Kako to misliš punila, pa šaran uopšte nije bio prazan!”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here