Osma sezona popularnog rijalitija “Elita” počinje 7. septembra, a u ovom izdanju očekuje se rekordni broj učesnika koji će biti predstavljeni u dva dana. Očekivanja su velika, a među učesnicima se posebno ističe Ana Nikolić, koja je nekadašnja zadrugarka poznata pod imenom Giba Vasić. Ana je nedavno prošla operaciju promene pola i od tada živi kao žena, u skladu sa svojim rodnim identitetom.

Premijera nove sezone “Elite” je izazvala veliko interesovanje gledalaca, koji pratili ovaj rijaliti format poznat po dramatičnim situacijama i intrigama među učesnicima. Ove godine, produkcija naročito naglašava važnost zdravlja takmičara; svi učesnici su prošli rigorozne sistematske preglede pre nego što su ušli u karantin u jednom od beogradskih hotela. Ova mera osiguraće da zdravstveni kriterijumi budu ispoštovani and svima omoguće zdrav i siguran boravak tokom takmičenja. Učesnici će u karantinu provesti dan, gde će se opustiti i pripremiti za izazove koji ih očekuju unutar rijalitija.

Kako bi preneli atmosferu i uzbudljivu priču o učesnicima, portal “Srbija danas” ekskluzivno je izveštavao o dolasku takmičara. Ana Nikolić je imala priliku da podeli svoja osećanja s kamerama portala. Ona je nedavno pretrpela značajnu promenu u životu prelaskom na ženski identitet, a sada sa sobom u rijaliti vodi i svog supruga, što će sigurno izazvati različite reakcije među gledaocima.

Ana je istakla da će u rijalitiju biti bez svoje sestre Ivane, koja se nedavno udala za bogatog partnera i odlučila da se povuče iz sveta rijalitija. Njihovi roditelji, Rada i Rade, takođe su poznati gledaocima, ali nažalost, zbog lošeg zdravstvenog stanja neće biti prisutni. Ana je izrazila zabrinutost za njihovo zdravlje, ali je istovremeno naglasila kako planira da im pruži svu potrebnu podršku tokom svoje avanture u rijalitiju.

– Naravno da se brinem za mamu i tatu. Verujem da će sve biti u redu. Pozitivno razmišljam, ne želim da pomislim ništa loše. Znam da nisu dobro, a zbog toga ulazim u “Elitu” da zaradim i da im pomognem u lečenju, – izjavila je Ana, dok je ponosno pokazala svoju ličnu kartu i izvod iz nje, na kojem je sada evidentirano da se identifikuje kao žena.

Ova sezona “Elite” obećava da će biti izazovna, ne samo zbog intrigantnih učesnika, već i zbog njihovih ličnih priča i izazova s kojima se suočavaju. Gledaoci će sigurno uživati u emocionalnim trenucima, diskusijama i preokretima koji prate život učesnika unutar rijalitija.

Ana Nikolić, sa svojom izuzetnom pričom i snažnom podrškom bliskih ljudi, bez sumnje će biti jedna od glavnih zvezda osme sezone.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here