Osjećaš se vrlo teško zbog svoje trenutne situacije. Imaš 35 godina i djevojku koja je deset godina mlađa od tebe. Veza vam traje već 3-4 godine, a ona ti je prva i jedina, budući da si stidljiv i ne znaš kako se upustiti u odnose s drugima. Vaša veza je počela slučajno, i iako ste se našli zajedno, čini se da se ne odvija kako si zamišljao.

 

 

 

 

Ona još uvijek studira i kada god pokreneš temu braka, izbjegava razgovor i obično ističe da je još mlada, da ima vremena i da želi uživati u životu. Situacija se dodatno komplicira jer je financijski podržavaš gotovo u istom iznosu kao njezini roditelji. Ovaj aspekt tvoje veze dodatno povećava tvoju nesigurnost, jer se bojiš da ne nađeš nekoga mlađeg i boljeg, a ako te ona ostavi, strahuješ da ćeš teško pronaći novu partnericu zbog svoje dobi.

Zbog tih briga, odlučio si poduzeti drastičan korak. Pokušao si postići trudnoću s njom s namjerom da je obvežeš na vezu, vjerujući da bi se to moglo odraziti na njezinu odluku o braku. Iako si više od godinu dana praktikovao ovu strategiju, još uvijek nije došlo do trudnoće. Ova situacija te duboko uzrujava i počinješ sumnjati u vlastitu plodnost ili u plodnost svoje djevojke.

 

 

 

 

Kako bi saznao uzrok problema, zakazao si medicinski pregled. Ako se utvrdi da je problem s njom, razmišljaš o mogućnosti da je ostaviš i potražiš novu partnericu. Osjećaš se izgubljeno jer bez obzira na ishod pregleda, smatraš da ćeš na kraju biti gubitnik. Pitanje tvoje budućnosti te opterećuje i smataš da je osiguranje te budućnosti ključno, iako priznaješ da tvoje postupanje nije ispravno. Svi ovi osjećaji i situacije čine te izuzetno uzrujanim i frustriranim.

BONUS ISPOVIJEST:

Pokušavao sam sa jednom devojkom da ostvarim vezu 2 puta. Prvi put nam nije išlo, ona je smatrala da sam je prevario, a i nije me preterano zanimala pa se nisam ni trudio. Drugi put kad smo pokušali prodao sam joj priču da sam se promenio, govorio da je volim, poklanjao pažnju, kupovao joj poklone, na neki način je zavoleo. Poverovala je, pa smo bili zajedno 6 meseci, međutim dosadila mi je brzo i igrom slučaja sam upoznao novu devojku, prevario je sa tom devojkom, bio u šemi sa njom oko mesec dana, ali čista kombinacija.
Pa evo sad sam kad sam sam, 2 meseca je prošlo od raskida sa devojkom koja mi je pružala sve, koja me je neizmerno volela, slomio sam se na delove kad sam je video da šeta sa drugim nasmejana, u meni je sve umrlo i ne znam šta bih dao kad bi samo još jednom pokušala sa mnom.
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here