“Moj dečko na poslu radi u radnom odijelu…”

 

 

 

 

Moj dečko radi u zanimanju koje zahtijeva fizički rad, pa nosi radno odijelo koje se često zaprlja i postane znojno zbog prirode posla. Iako sam znala kakav mu je posao i kakvi su uvjeti rada, nikada prije nisam vidjela svog dečka u tom radnom odijelu. Jednog dana, dok sam išla na posao, saznala sam da je radio u ulici kojom redovito prolazim.

Slučajno smo se sreli dok sam se približavala mjestu na kojem je radio. Već izdaleka sam primijetila da mu nije bilo ugodno. Njegovi kolege su se šali s njim, komentirajući kako izgleda prilično neuredno i prljavo, a jedan od komentara bio je da sam ja predobra za njega. Takva situacija ga je očigledno stresa i bio je očito nelagodan zbog komentara svojih kolega.

Kako sam se približavala, osjećala sam sve veću ljutnju zbog njihove neodgojenosti i nepoštovanja prema njemu. Kada sam stigla do njega, odmah sam ga obgrlila i poljubila, želeći mu pokazati svoju podršku i ljubav bez obzira na njegov trenutni izgled. Jako sam se trudila da mu dam osjećaj da ga prihvaćam i volim u svakom trenutku, bez obzira na sve vanjske okolnosti.

 

 

 

 

Kolege su i dalje bile prisutne i, iako su možda bili zatečeni mojom reakcijom, bila sam odlučna pokazati im da su njihovi komentari nepristojni i da ja svojem dečku ne dam nikakvo nisko mišljenje samo zbog toga što je zaprljan ili znojan. Na taj način sam htjela staviti do znanja da za mene on uvijek ostaje savršen, bez obzira na sve neugodnosti ili fizički izgled. Moje postupanje bilo je i način da mu pružim podršku i potvrdu njegove vrijednosti, unatoč svemu što su kolege govorile.

BONUS ISPOVIJEST:

Kolega iz ureda ima malog sina koji skuplja sličice Životinjskog carstva. Kad sam saznala, počela sam kupovati Životinjsko carstvo umjesto običnih čokoladica kad bi mi došlo da mi se jede nešto slatko i donosila sam sličice u ured da kolega ponese sinu. To je bilo uzbuđenje samo takvo kad je mali bio pri kraju albuma, znala sam napamet zadnjih 10 brojeva koji su falili.
Jučer dolazim u ured, a ono na stolu čokolada i crtež lava – stigao je paket za završen album i dijete mi je poslalo jednu čokoladu iz paketa i crtež da se zahvali što sam mu pomogla. U životu se nisam više obradovala čokoladi, a crtež stoji zalijepljen na stol. Baš su mi uljepšali dan.
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here