Tea Tairović će krajem septembra održati dva koncerta u Beogradskoj Areni, a postoji mogućnost da će broj nastupa biti proširen ako interesovanje publike bude veliko. Fanovi s nestrpljenjem očekuju ova dva datuma, a Tea je nedavno doživela emotivan trenutak tokom gostovanja u emisiji „Ami Dži“.

 

 

 

 

Voditelj Ognjen Amidžić, poznat po svojoj duhovitosti i kreativnosti, pripremio je posebno iznenađenje za Tea Tairović. U saradnji sa njenim timom, Amidžić je organizovao emotivan video snimak u kojem su članovi njenog tima izgovorili kratke poruke podrške i želje za uspeh pred njenim nastupima u Areni. Tea je gledala video sa osmehom, uživajući u toplim rečima svojih kolega, ali je njeno emotivno stanje značajno promenjeno kada je videla poruke od svojih najbližih.

Posebno je bila dirnuta porukom svog oca. Kada je ugledala njegovu poruku, suze su joj počele teći niz lice. Tada je na ekranu ugledala i poruku svoje majke, koja nije mogla da sakrije ponos i emocije prema svojoj ćerki. Tea je bila toliko emotivna da je prekrila lice rukama i počela da rida, te je imala problema da pronađe reči. Ognjen Amidžić je pokušao da je uteši rečima: „Izvini“. Sa suzama u očima, Tea je samo mogla da kaže: „Ali… Ne mogu da pričam.“ Ovaj trenutak je pokazao koliko su je poruke od najbližih duboko dirnule i koliko je srećna što je njena porodica ponosna na nju.

Tea Tairović je javnosti poznata i po tome što je otvoreno govorila o svojoj porodici. Njen otac, Zoran Tairović, je poznati akademski slikar, koji se pored slikarstva bavio i komponovanjem i režijom, a takođe je i doktor nauka. Tea je jednom prilikom delila fotografije sa svojim ocem tokom njihovog zajedničkog uživanja u tamburašima i provodu, što je bilo prvi put da su fanovi imali priliku da ih vide zajedno.

 

 

 

 

Njena majka, Božica Malević, takođe je poznata javnosti kao voditeljka koja se godinama bavila medijskim poslom. Tea je u nekoliko navrata isticala koliko je vezana za svoju majku, koja je, prema njenim rečima, znala da će Tea jednog dana biti u umetničkom svetu. Božica je jednom prilikom izjavila da je već od ranog uzrasta primetila da će Tea biti na nekoj javnoj sceni, iako nije očekivala da će postati pevačica. Umesto toga, smatrala je da bi Tea mogla da se bavi glumom, s obzirom na umetničke sklonosti koje je nasledila od svog oca i od nje same.

Sve ove informacije ukazuju na to koliko Tea Tairović ceni podršku svoje porodice i kako su njeni roditelji značajno uticali na njen razvoj kao umetnice. Emocionalni trenutak tokom „Ami Dži“ emisije je samo još jedan dokaz duboke povezanosti koju Tea ima sa svojom porodicom i koliko su oni važni u njenom životu i karijeri.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here