Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, crnogorski influenser i komičar, nedavno je na svom Instagram profilu razjasnio da se ne planira uključiti u rijaliti program “Elita 8”. Ova izjava dolazi usred glasina koje su se pojavile u medijima i na društvenim mrežama, sugerirajući da bi Jodžir mogao postati deo pomenutog rijalitija. U svom postu, Jodžir je odlučio da stavi tačku na te spekulacije i objasni svoju poziciju.

 

 

 

 

Prema njegovim rečima, njegovo putovanje u Beograd nije povezano s rijaliti programom i ne postoje nikakve finansijske ponude koje bi ga naterale da se uključi u takav projekat. Jodžir je bio veoma odlučan i emotivan u svojoj objavi, ističući da bi čak ni milion evra ne bi bio dovoljan da ga natera da učestvuje u rijalitiju. On je naglasio da nema ništa protiv rijalitija kao formata, ali da smatra da takvi programi nisu na njegovom nivou.

Jodžir je svoju poruku prenio sa vidnim nezadovoljstvom, objašnjavajući da je sve što je postigao u životu izgradio samostalno, bez pomoći drugih. Ova izjava dodatno oslikava njegov stav o samostalnom radu i uspehu, te naglašava koliko mu je važno da ostane veran svojim principima i radu koji je sam izgradio.

 

 

 

 

Pored toga, Jodžir je poznat po tome što često deli sadržaj sa svojom porodicom na društvenim mrežama. Njegova supruga Irena, koja je novinarka i voditeljka, i njihovo dvoje dece, Relja i Irina, često se pojavljuju u njegovim video zapisima i objavama. Ova porodična dinamika često služi kao inspiracija za njegov sadržaj, dodajući lični pečat njegovom radu i omogućavajući njegovim pratiocima da se bolje upoznaju s njegovim privatnim životom.

U nedavnom postu na Instagramu, Jodžir je raspalio maštu svojih fanova emotivnim snimkom rastanka sa porodicom. Na snimku su se mogli videti on, njegova supruga Irena i njihova deca kako plaču, uz emotivnu poruku u kojoj Jodžir izražava ljubav.

BONUS ISPOVIJEST:

Kolega iz ureda ima malog sina koji skuplja sličice Životinjskog carstva. Kad sam saznala, počela sam kupovati Životinjsko carstvo umjesto običnih čokoladica kad bi mi došlo da mi se jede nešto slatko i donosila sam sličice u ured da kolega ponese sinu. To je bilo uzbuđenje samo takvo kad je mali bio pri kraju albuma, znala sam napamet zadnjih 10 brojeva koji su falili.
Jučer dolazim u ured, a ono na stolu čokolada i crtež lava – stigao je paket za završen album i dijete mi je poslalo jednu čokoladu iz paketa i crtež da se zahvali što sam mu pomogla. U životu se nisam više obradovala čokoladi, a crtež stoji zalijepljen na stol. Baš su mi uljepšali dan.
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here