BOZE… Poslala sam poruku mami s obzirom da mi danima smrdi nekako po pokvarenoj ribi… Trazila savjet, a onda BUUM, neviden SOK!

 

 

 

 

Juce sam dozivjela nevjerovatan sok… Vec danima imam problem sa neugodnim mirisom od TAMO DOLE… zbog toga sam skroz pala psihicki, bukvalno me blam da vodim ljubav sa mojim muzem. Mislila sam proci ce, ali nista, sve je gore.

Pokusala sam traziti savjet od mame, a onda BUUM, dobijem odgovor od mog muza. Pogresno poslala poruku i umjesto da poruku dobije MAMA, dobio je MANE, moj muz, ali se ubrzo ispostavilo da je mozda tako i bolje.

 

 

 

 

Natjerao me da odem ljekaru i za par dana cu biti kao nova, a najvise od svega ili najbolje njemu to nikako i ne smeta, VOLI RIBICE i sve sto nosi sa sobom, ak razume ?? 

BONUS ISPOVIJEST:

Oduvijek sam se bojao da ću ostati neprimijećen, da ću proći kroz život bez da ostavim trag. Moj strah od neuspjeha i nevidljivosti utjecao je na svaki aspekt mog života. Kada sam bio dijete, uvijek sam se trudio biti najbolji u svemu što radim – od školske nastave do sportskih aktivnosti. Međutim, dok sam se borio da zadovoljim svoje i tuđe očekivanja, nikada nisam zaista razmišljao o tome što ja želim. Moj život je postao neka vrsta predstave, gdje sam glumio uloge koje su drugi željeli da igram, a ne one koje su bile istinski moje.

Kako sam odrastao, shvatio sam da sam zapostavio ono što me zaista ispunjava. Postao sam zaposlenik u rutinskom poslu koji me nije ispunjavao, samo zato što sam mislio da je to “sigurno” i “prihvatljivo”. Svakodnevno sam se budio s osjećajem tjeskobe, jer sam znao da nisam slijedio svoje snove. Moja strast prema umjetnosti, koju sam zanemario zbog straha od nesigurnosti, počela je polako izblijediti, ali nikada potpuno nestati.

Nedavno sam odlučio napraviti promjene. Počeo sam se baviti slikanjem u slobodno vrijeme, iako nije bilo lako pomiriti to s poslom koji me nije ispunjavao. U početku su me zapanjivale reakcije drugih i vlastita nesigurnost, ali s vremenom sam shvatio da je najvažnije biti vjeran sebi. Moj rad nije postao prepoznat, ali osjećam se slobodno i autentično. Znam da neću biti zapamćen kao neka velika figura, ali konačno sam pronašao mir u tome što živim svoj život na način koji odražava tko sam zaista. I to mi je dovoljno.

BONUS VIC:

Dosao Haso kod Muje a sunce przi. Haso sav mokar sjede pored Muje i kaze njemu Mujo:
– “Haso, moze osvjezenje?”
Haso:
– “Ma moze kume, kako ne moze.”
Vikne Mujo:
– “Fato, otvori prozor!”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here