Osoba je opisala iskustvo u kojem se osjećala duboko povrijeđeno i iznevjereno zbog ponašanja svoje sestre. Naime, sestra je došla u posjet, a domaćin je bio izuzetno ljubazan i gostoljubiv prema njoj.

 

 

 

 

Naime, domaćin je odlučila iskoristiti svoj godišnji odmor kako bi provela kvalitetno vrijeme sa sestrom, što uključuje vođenje sestre u razne aktivnosti u gradu, kao što su šoping i obroci u restoranima. Domaćin je čak uložila značajan iznos novca u kupovinu stvari za svoju sestru, s ukupnim troškom od 600 eura.

Iako je domaćin bila vrlo zadovoljna što je mogla pružiti svojoj sestri ugodan boravak i što je vidjela da je sestra sretna, dogodilo se nešto što je u potpunosti promijenilo situaciju. Naime, neposredno prije nego što je sestra trebala otići, domaćin je primijetila da je novčanik, u kojem je imala spremnih 500 eura za raspodjelu među svojom i muževom obitelji, nestao. Domaćin je odmah postala nervozna i počela je tražiti novac po svojoj torbi, pokušavajući shvatiti gdje je novac mogao nestati.

 

 

 

 

Tada je sestra priznala da je uzela tih 500 eura, opravdavajući svoje postupke izjavom da joj je novac bio potreban i da je mislila da domaćin neće primijetiti njegov nestanak. S obzirom na to da je sestra imala 26 godina, takva izjava je dodatno povrijedila domaćina, koji je osjetio da sestra nije samo prekršila osnovna pravila poštenja, već je također pokazala nevjerojatnu neodgovornost i nepoštovanje prema trudu i novcu domaćina.

Domaćin je posebno naglasio koliko je novac za nju važan, jer mora ustajati rano ujutro i naporno raditi kako bi zaradila. Stoga je za nju bilo izuzetno frustrirajuće i bolno saznati da je novac koji je trebala raspodijeliti za pomoć obitelji jednostavno nestao zbog neodgovornog ponašanja sestre.

Osoba je također izrazila ogorčenje zbog toga što, unatoč svim naporima i materijalnoj pomoći koju je pružila svojoj sestri, nije dobila niti osnovno poštovanje i iskreno zahvalnost. Ova situacija je duboko povrijedila domaćina i ostavila je osjećaj nevjerice prema svojoj sestri, koja je pokazala da nije cijenila ni trud ni novac koji je bio uložen u njen boravak.

BONUS VIC:

Prilаzi Amy Winehouse vrаtimа rаjа i vidi guzvа, vec se red velik uhvаtio. Kаd je spаzi sveti Petаr, pozvа je odmа nаprijed, preko redа. Pitа gа onа:
– “Je l to zаto sto sаm poznаtа licnost, pа me pustаs?”
а Petar ce:
– “Jok, jos uvijek cekаmo norveskog prevodiocа zа ovаj red.”

Decak se obraca ocu:
– “Tata, ja bih da naucim da igram tenis kao Novak Dokovic!”
A otac mu odgovara:
– “I Nadal bi, sine…”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here