Nakon osam godina braka, desilo se nešto što nikada nisam očekivala. Jučer sam prevarila svog muža. Dogodilo se to s jednim kolegom s posla, i sada osjećam nevjerojatnu krivnju zbog svog postupka. Nikada nisam mislila da bih mogla nešto ovakvo učiniti. Znam da nisam takva žena, ali to se jednostavno desilo.

 

 

 

 

Iako sam se nadala da će me grižnja savjesti brzo proći, osjećala sam se još gore nakon što se sve dogodilo. Svaki put kad pomislim na to, osjećam se jadno i iznevjereno. Stoga sam donijela odluku da moram priznati svom mužu što se dogodilo. Značila sam to kao jedini ispravan korak, bez obzira na to što bi moglo uslijediti. Mislila sam da će priznanje biti bolno iskustvo, ali nisam mogla ni zamisliti kakav će osjećaj biti nakon toga.

Danas, nakon ručka, skupila sam hrabrost i sve mu priznala. Bila sam potpuno iskrena, rekla sam mu baš sve što se dogodilo, iako je bilo jako teško govoriti o tome. Moje srce je bilo u grču od stresa i straha. Kada sam završila s pričanjem, moj muž je samo tiho rekao: “Vani danas baš fino… Idemo li u šetnju?”

 

 

 

 

Njegove riječi su me potpuno zapanile. U tom trenutku, osjećala sam se kao da su mi se noge odsjekle. Pokušavala sam obraditi njegove riječi, dok su me preplavile različite emocije. Kako može biti tako smiren i razumijevajući nakon svega što sam mu učinila? Osjećala sam se duboko pogođena njegovom reakcijom. Bio je nevjerojatno dobar prema meni, dok sam ja bila potpuno u krivu. Osjećaj krivnje i stida prema njemu je postao još intenzivniji.

On mi je oprostio. Iako sam bila iznenađena njegovom velikodušnošću, osjećala sam se duboko nesretna zbog toga što sam ga povrijedila. I dalje ne mogu vjerovati da sam mogla nešto ovako učiniti, i osjećam da nikada neću moći oprostiti sebi što sam napravila takvu pogrešku. Željela bih da mogu vratiti vrijeme i promijeniti svoje odluke. To je situacija koju ne bih nikada željela prolaziti i osjećam da će me progoniti još dugo.

Naša veza je sada u potpuno novoj fazi. Pokušavamo nastaviti dalje, ali svaka moja misao vraća se na taj trenutak. Iako je on pokazao nevjerojatnu snagu i razumijevanje, teško je izgraditi ponovno povjerenje nakon što je ono prekršeno. Pokušavam raditi na sebi i našoj vezi, ali duboko u sebi osjećam da će mi ovo iskustvo ostati ožiljak koji će me podsjećati na moju slabost i nepromišljenost.

Što god bilo, njegova reakcija me podsjetila koliko je značajan i koliko vrijedi, čak i kada se suočava s nepravdom. Sada se trudim da popravim stvari i da opravdam njegovu odluku da mi oprosti. Nastojim biti bolja i da budem osoba koja zaslužuje njegovu ljubav i povjerenje, ali svakim danom osjećam da će mi ovaj trenutak uvijek biti prisutan u mislima, kao podsjetnik na sve što sam učinila i koliko sam sretna što imam nekoga tko je spreman i dalje biti uz mene i pružiti mi drugu priliku.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here