Imam priču o mom odnosu s jednom djevojkom koju sam pokušao uspostaviti dva puta, i svaki put smo naišli na poteškoće. Prvi put smo pokušali, ali naša veza nije uspjela. Ona je vjerovala da sam je prevario, a ja nisam bio previše zainteresiran za nju, pa se nisam ni trudio da veza funkcionira. Na kraju smo se razdvojili jer nisam bio posvećen toj vezi.

 

 

 

 

Kada smo pokušali ponovo, promijenio sam pristup. Počeo sam joj pričati kako sam se promijenio, govorio sam joj da je volim i pružao joj puno pažnje. Kupovao sam joj poklone i trudio se da je usrećim, što je na neki način i postiglo željeni rezultat. Ona je vjerovala u moj novi ponašanje i uspjeli smo biti zajedno šest mjeseci. Međutim, unatoč mojim pokušajima da izgradim vezu, brzo mi je dosadila.

Tijekom tog perioda, slučajno sam upoznao novu djevojku. Prevario sam svoju djevojku s tom novom osobom i ušao u kratkotrajnu vezu koja je trajala oko mjesec dana. Taj odnos s novom djevojkom bio je samo površni flert, bez ikakvih ozbiljnih namjera.

Nakon što sam prekinuo sa starom djevojkom, prolazila su dva mjeseca u kojima sam bio sam. Dok sam bio sam, imao sam priliku vidjeti svoju bivšu djevojku s nekim drugim, sretna i nasmijana. Taj prizor me duboko pogodio i osjećao sam se slomljen. Bio je to trenutak kada sam shvatio koliko mi je stajala, i koliko sam pogriješio što je nisam cijenio dok smo bili zajedno. Ta slika je u meni probudila osjećaj tuge i kajanja, i sada bih dao sve da imam priliku ponovo biti s njom i ispraviti svoje greške.

 

 

 

 

Sve u svemu, priča je o mom neuspjehu da održim vezu s djevojkom koju sam na neki način volio, ali nisam bio sposoban cijeniti. Nakon što sam je izgubio, shvatio sam koliko mi je zapravo značila i koliko sam pogriješio što sam je povrijedio. Sada, kada je vidim s nekim drugim, osjećam duboku žalost i želim da sam imao priliku ponovo biti s njom i promijeniti način na koji sam postupao prema njoj.

BONUS ISPOVIJEST:

Odbio sam devojku svog života jer nisam imao hrabrosti da joj kažem da sam bolestan. (“Hemofilija”) Imao sam jako teško detinjstvo , sklon sam povredama , čak i spontanim. Koristim lekove koji se daju Intravenski (“U venu”) i to je jako teško za gledati. To je i bio jedini razlog zašto sam joj raskinuo. Međutim od skoro sam počeo da uzimam novi lek koji se daje veoma brzo u stomak (za par sekundi gotovo), i od tada nemam nijednu povredu mesecima.
Osećam se kao novi čovek! Želim da probam opet sa njom i da joj objasnim moje stanje! Preveliki strah imam da joj priznam i ne znam kako će da reaguje. Ali moraću, nije mama cavu rodila. Ljubi vas brat <3
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here