Sve djevojke s kojima sam prethodno bio u vezi tražile su luksuz i materijalne privilegije koje sam im mogao pružiti. Međutim, prije otprilike godinu dana, upoznao sam djevojku iz skromnije porodice, i to je bila potpuno drugačija iskustva. Naša veza se iz temelja razlikovala od svih prethodnih, i to na načine koji su me duboko dirnuli.

 

 

 

 

Naša interakcija nije bila usmjerena na materijalne aspekte. Na primjer, kad bi padala jaka kiša, ona je uživala u šetnjama po kiši, dok sam ja bio naviknut da koristim automobil za takve prilike. Čak je i insistirala da se ne koristi automobil za dolazak kod nje, preferirajući da hodamo i uživamo u kiši, ili čak u lijepom vremenu. To je bilo za nju mnogo važnije od udobnosti koju bi nam auto mogao pružiti.

Ona takođe mnogo više cijeni jednostavne, skromne trenutke nego luksuzne izlaske. Radije dolazi kod mene da pripremi večeru nego da idemo u skupe restorane. Kada smo putovali, uvijek smo birali destinacije koje su bile skromne, ali bogate kulturom i prirodnim ljepotama, bez ikakvog glamura. Takvi trenuci, ispunjeni prirodom i kulturom, činili su nas srećnima i povezanijima nego bilo koji luksuzni izlet.

Osim toga, ona me je potaknula da se bavim umjetnošću, vjerujući u moj talenat i sposobnosti koje sam prije ignorisao. Njeni komplimenti su me inspirisali da se posvetim umjetnosti, a ona je sve moje radove prihvatala kao poklone s velikim entuzijazmom i zahvalnošću. Taj osjećaj priznanja i poštovanja za ono što radim bio je nevjerojatno ohrabrujuć i motivirajuć.

S obzirom na sve te aspekte naše veze, osjećam se nevjerojatno srećno i ispunjeno s njom. Odlučio sam da je želim zaprositi i već nekoliko mjeseci planiram savršen romantičan vikend koji bi bio idealan za ovaj poseban trenutak. Želim joj pokazati koliko mi znači i kako se njen utjecaj na moj život promijenio na bolje. Taj vikend planiram s puno pažnje i ljubavi, želeći da svaki detalj bude savršen kako bi se osjećala voljeno i cijenjeno.

U konačnici, veza s njom mi je pokazala da istinska sreća ne dolazi iz materijalnog bogatstva već iz jednostavnih i iskrenih trenutaka provednih s nekim ko istinski razumije i cijeni ono što jeste. Radujem se budućnosti s njom i želim da naš zajednički život bude ispunjen ljubavlju i razumijevanjem, baš kao što je i dosad bio.

 

 

 

BONUS ISPOVIJEST:

Dosla sam u stadij zivota kada potpuno razumijem zene i muskarce koji varaju svoje partnere. Znam, sada cete me osuditi. Nije lako otici od nekoga s kime si pola zivota proveo. A s druge strane ta osoba te potpuno ignorira i ne zanimas ju. Meni moj muz kaze da sam posesivna i da se druzim sa prijateljicama i nadem si hobi.

 

Imam ja i prijateljice i hobije, ali tu prazninu koju je on pustio u meni ne mogu popuniti prijateljice i pilates. Tu prazninu u meni moze popuniti samo romanticna ljubav. Tako da, iako ne razmisljam o ljubavniku, mogu razumijeti one koji krenu tim putem.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here