Napravila sam sve što sam mogla da se pripremim za večeras. Frizura mi je zaista super, nokti su savršeno nalakirani, a šminka je baš onakva kakvu sam želela. Obukla sam svoje nove uske farme i, naravno, stavila osmeh na lice. Osećam se kao da sam dala sve od sebe da izgledam najbolje što mogu.

 

 

 

 

Ali, iako se spolja sve čini savršeno, duboko u sebi osećam da će večeras biti poslednji put da se vidim sa svojim dečkom. Nije mi lako da ovo prihvatim, ali osećam da će on doneti odluku da prekine našu petogodišnju vezu. Svi znakovi su tu – poruke koje smo razmenjivali u poslednje vreme, njegove promene u ponašanju, sve to me navelo da verujem da će večeras doći do kraja.

Iako mi je teško, odlučila sam da to prihvatim dostojanstveno. Znam da nije lako suočiti se s ovakvom situacijom, ali želim da pokažem da nisam neka jadnica koja će se raspasti zbog toga. Uprkos tome što je ovo kraj petogodišnje veze, želim da ga ostavim s osećajem da je izgubio nekoga posebnog. Moj cilj je da ostanem smirena i da pokazujem da sam snažna osoba koja se ne predaje lako.

Večeras, dok se pripremam za ovaj teški razgovor, želim da budem uverena u sebe i da mu jasno stavim do znanja da nisam osoba koja će se obezhrabriti ili pokazivati svoje suze. Verujem da zaslužujem bolje i da bi trebalo da idem dalje sa svojim životom, bez obzira na to što me čeka. Smatram da će on videti šta sve gubi kada se suoči s činjenicom da sam uložila sav trud i energiju da budem u najboljem izdanju, čak i kada se suočavam s bolnom istinom.

 

 

 

 

Kao što sam već spomenula, želim da večeras budem dostojanstvena i da pokažem da imam snage da se nosim sa ovom situacijom. Verujem da će to biti najbolji način da se oprostim i da nastavim dalje sa svojim životom, bez obzira na sve prepreke koje me čekaju.

BONUS VIC:

Sjede Mujo i Haso na klupi u parku. Svaki ima po 90 godina.
Mujo:
– “Hoces li sladoled?”
Haso:
– “Pa mogao bih.”
Mujo:
– “Od cega ces?”
Haso:
– “Vaniliju i jagodu?”
Mujo:
– “I ja cu isto.”
Haso:
– “Nemoj molim te zaboraviti koji cu.”
Mujo:
– “Ma kako cu zaboraviti kad je slasticarna iza coska.”
Nakon dvadeset minuta cekanja pojavljuje se Mujo iza coska sa dva hamburgera.
Haso:
– “Ma sta ti je to bolan?”
Mujo:
– “Ma hamburger.”
Haso:
– “Pa gdje ti je senf?”
Mujo:
– “Uh, zaboravio.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here