PRIJE 2 DANA JE BILA DZENAZA (SAHRANA) MOM TATI, PREMINUO JE SA SAMO 44 GODINE….

 

 

 

 

Prije 2 dana je bila dzenaza (sahrana) mom tati, preminuo je sa samo 44 godine i kada je hodza po obicaju upitao prisutno da li moje tata prema nekome ima neke neizmirene dugove i da li ce mu halaliti ( oprostiti ) od preko 100 prisutnih javio se moj rodeni mladi brat.

Iz svog glasa je rekao da nece halaliti rodenom ocu jer mu je ostao duzan 1.000 eura. Svi prisutni su zanijemili od soka, a meni je bilo najjteze. Pomislio sam da mu nije dobro, uhvatio ga za rame i pitao “ buraz jesili dobro ”, a on je otresao moju ruku sa sebe i ponovio da mu tata duguje 1.000 eura. Tada sam ja rekao da se svi ukljucujuci i mog mladeg brata nakon dzenaze obrate meni i da cu ja izmiriti sve tatine dugove koliko god da ih ima.

 

 

 

 

Naravno jedino moj brat je nakon dzenaze bestidno dosao po “svoje” pare… momak koji ima 22 godine, koji u zivotu nije vidio, a kamoli zaradio 1.000 eura , vjerujte da jos uvijek zivi od dzeparca… isplatio sam ga i rekao mu da nakon ove sramote koju je priredio tati i cijeloj obitelji za mene vise ne postoji.

Do prije 3 dana imao sam i oca i brata, danas imam samo mamu koja je ciji zivot vise na bratovoj strani i ne sumnjam da ce i nakon ovoga sto se izdesavalo opet stati u bratovu obranu. Kucu, imanje sve ce joj protjerati kroz karte i igre na srecu a vjerojatno je tatino srce prestalo da kuca upravo zbog ovih brazerovih poroka.

BONUS ISPOVIJEST:

Kupili smo stan u zgradi u kojoj zivi kolega s kojim se ne podnosim. Tu je bio najpovoljniji u tom trenutku, a i nisam uopste razmisljala o kolegi tada. Desavalo se da kada parkiram auto i ostane prazno parking mesto do mene, kolega obavezno parkira auto ali tako da ne mogu da otvorim vozaceva vrata. Mnogo puta sam mu na poslu skretala paznju na to, nekad sam ga zvala i privatno da mu kazem da pomeri auto pa je posle na poslu pricao kako ga zovem i uznemiravam i da ga zovem na privatna druzenja.

 

Sledeci put kad je to uradio pozvala sam policiju, a posto on tada nije bio u gradu nije mogao da pomeri auto odmah, pa je intervenisao i pauk. Platio je i kaznu i pauka i od tada me i na poslu izbegava a vidim i da ne parkira vise tu iako ima slobodno mesto. S budalama moras da budes jos veca budala da bi ti se skinuli s grbace.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here