Priča počinje u malom gradu, gdje je tvoj otac bio osoba od ugleda, pa si i ti uživao određeni status zahvaljujući njegovoj poziciji.

 

 

 

 

Već sa 18 godina, bio si privilegovan mladić, sa novim luksuznim automobilom, najboljim u gradu, i imao si sve što si poželio. Devojke su te obožavale, i mogao si birati koju god želiš, ali samo jedna ti je istinski osvojila srce.

 

 

 

 

 

Nakon nekog vremena, kada si imao nepunih 19 godina, ona ti je priznala da je trudna i da nosi tvoje dete. Ova vest te potpuno šokirala. Biti otac u tako mladoj dobi nije bilo nešto što si zamišljao za sebe, i osećaj odgovornosti te preplavio, ali ne na pozitivan način. Umesto da prihvatiš situaciju, tvoja reakcija bila je ispunjena besom i strahom. Optužio si je da je sve isplanirala kako bi došla do novca, da te vara, i da to dete nije tvoje jer si uvek bio pažljiv. U svom besu, nisi samo verbalno povredio tu devojku, već si otišao toliko daleko da si je udario, dajući joj par šamara.

Tvoja reakcija nije se zaustavila na tome. Natjerao si je da abortira, smatrajući da je to najbolji način da se oslobodiš situacije koja ti je pretila da promeni život. Ona je, duboko povređena i razočarana, odbila da ikada više ima išta sa tobom, a ti si ostao sa osećajem da si izbegao odgovornost i sačuvao svoj status quo. Ali, kako je vreme prolazilo, počeo si da shvataš šta si zapravo izgubio.

Sada, kada imaš 39 godina, osećaj krivice te ne napušta. Iako si tada verovao da si u pravu, duboko u sebi znao si da je dete bilo tvoje. Sećaš se trenutka kada je kondom pukao i znaš da je sve što si rekao i učinio bilo nepravedno i okrutno. Ona je bila jedina devojka koja te volela zbog tebe samog, a ne zbog tvog novca ili statusa. Bio si voljen iskreno, a ne iz koristi, i to si uništio.

Danas, iako poseduješ novac i materijalne stvari, osećaš se prazno. Shvataš da si mogao imati sve što si ikada poželeo – ljubav, porodicu, istinsku sreću – ali si sve to izgubio zbog svojih mladalačkih grešaka, nepromišljenosti i straha. I dok godine prolaze, osećaj gubitka postaje sve jači, jer znaš da se neke stvari ne mogu vratiti, ma koliko ih želeo nazad.

Ta devojka, kojoj si tako surovo okrenuo leđa, bila je tvoja prava ljubav. Sve ono što danas nemaš – ljubav, sreću, smisao – sve je to bilo u njoj i u životu koji ste mogli zajedno izgraditi. Sada, kada si ostao sam sa svojim mislima, shvataš koliko si bio pogrešan, ali je prekasno da se vratiš u prošlost i ispraviš greške.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here