VIC DANA: BIO BRED PIT NA PUTU… HAHAHAHAHA

 

 

 

 

Bio slavni Bred Pit na putovanju i… prisralo mu se! Stane on i zakuca na vrata najblize kuce, kad izlazi ciga: • Dobar dan, gos’n lepi! A Bred ce: • Jel’ mogu do toaleta, oduzicu se? Bas mi je hitno!!! • Nema problema! rece ciga ponosno. Zavrsi Bred, dade cigi 100 dolara i ode.

Dode kuci i isprica ANDELINI: • Bio sam u WC-u kod jedne cige, kad ono.. solja sva od zlata! ANDELINA ce na to: • Ne vjerujem ja u tu pricu!
• Ajde da vidis! i odose oni. Tek sto je Bred zazvonio, izlazi malo cigance i smejuci se, vikne: • Caleeee! Evo ga onaj sto ti se posrao u trubu!

BONUS ISPOVIJEST:

Pričaš o periodu u svom životu kada si se suočio sa nizom teških izazova koji su te duboko pogodili i doveli do tačke koja ti je izgledala kao potpuni gubitak kontrole. Nakon što te je žena napustila, tvoj svet se počeo rušiti. Kao reakciju na gubitak, počeo si da tražiš utehu u alkoholu, što te je brzo uvuklo u vrtlog zavisnosti. Alkoholizam te je postepeno odvojio od svega što ti je nekada bilo važno, uključujući tvoj posao. Na kraju, izgubio si i posao, što je samo pojačalo osećaj očaja i gubitka.

U očaju, počeo si da rasprodaješ svoju imovinu, uključujući zemljište i poljoprivredne mašine, pokušavajući da pronađeš sredstva za dalje trošenje na alkohol. Međutim, alkohol više nije bio dovoljan da uguši bol, pa si se okrenuo kockanju, što te je samo dublje gurnulo u finansijsku propast. Bankrotirao si, ostao bez sredstava, a tvoja situacija se činila bezizlaznom.

 

 

 

 

Ipak, došlo je do prekretnice. U nekom trenutku, shvatio si da si dotakao dno i da više ne možeš nastaviti tim putem. Počeo si da razmišljaš o svojim postupcima i koliku štetu su naneli tebi i tvojoj budućnosti. Umesto da nastaviš sa destruktivnim ponašanjem, odlučio si da preokreneš svoj život. Donošenje te odluke nije bilo lako, posebno kada je u pitanju odvikavanje od alkohola. Bilo je mnogo teških trenutaka, ali si uspeo da prevaziđeš svoju zavisnost i postaviš temelje za novi početak.

Nakon što si se izborio sa zavisnošću, obratio si se svom bivšem poslodavcu, moleći ga za još jednu šansu. Direktor je odlučio da ti pruži priliku da se vratiš na posao. Tvoj trud i upornost su se isplatili, uspeo si da povratiš posao koji si nekada izgubio. Iako nisi uspeo da povratiš brak, nisi ni pokušavao, jer si odlučio da se fokusiraš na novi početak i na pronalaženje žene koja deli tvoje vrednosti i ciljeve u životu.

I dalje čekaš da ti sudbina pošalje ženu koja zna šta želi i sa kojom bi mogao da izgradiš stabilan i srećan život. Svestan si svojih grešaka iz prošlosti i odlučan da ne ponoviš iste. Veruješ da zaslužuješ drugu šansu, ne samo u poslu, već i u ljubavi, i strpljivo čekaš na pravi trenutak. Tvoj put ka oporavku bio je težak i dug, ali si iz njega izašao jači i sa jasnijim ciljem za budućnost.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here