Melina Galić, koja je nedavno završila svoj brak s Harisom Džinovićem, jednim od najomiljenijih i najuspešnijih muzičara na prostoru bivše Jugoslavije, sada uživa u novoj ljubavnoj avanturi koja traje već više od osam mjeseci. Prema informacijama do kojih je došao magazin “Alo”, ljubav između Meline i biznismena, koji je dvije godine stariji od nje, cveta u punom jeku.

Izvori bliski Melini kažu da je brak sa Harisom već duže vreme bio na klimavim nogama i da su se znaci razdvajanja mogli primetiti još pre nego što je Melina napustila zajedničku porodičnu vilu. Iako su oboje pokušavali da održe svoju vezu, očigledno je došlo do emocionalnog udaljavanja. Razlog prekida, kako se navodi, leži u novoj ljubavi koju je Melina pronašla tokom protekle godine.

Njen novi partner, koji se smatra jednim od najpoželjnijih muškaraca na javnoj sceni, čini sve da Melinu obaspe pažnjom i ljubavlju. Oni provode svaki slobodan trenutak zajedno, a njen novi izabranik je poznat po tome što je veoma romantičan i često joj daruje luksuzne poklone. Takva pažnja i predanost doprinose tome da se Melina oseća kao zaljubljena tinejdžerka, što dodatno ukazuje na to koliko se zadovoljstva i radosti čini da joj donosi ova nova veza.

Ova promena u Melininom životu očigledno je donela nov elan i sreću, a njeni prijatelji ističu da je sretna što je napokon pronašla osobu koja je vredna njenog srca i koja je dovoljna da je usreći na način na koji to njen bivši suprug nije mogao. Njena nova ljubavna romansa ne samo da je obeležila njen novi životni put, već i izazvala interesovanje medija i javnosti, koji sa nestrpljenjem prate njen razvoj i sreču u ljubavi.

 

 

U svetlu činjenice da je njegov profesionalni život prioritet, on se trudi da održi sliku o sebi neokaljanom, izjavljuje izvor blizak situaciji. Kako bi sačuvali privatnost svoje veze, oboje su se dogovorili da ne otkrivaju javnosti da su u romantičnoj vezi dokle god to bude moguće.

Njihovi bliski prijatelji izražavaju oduševljenje ovom novom ljubavnom pričom, često s humorom komentarišući da je napokon pronašla partnera koji joj odgovara i koji se uklapa u njen život. Izvor ističe da su oni često viđani zajedno, najčešće u njegovom luksuznom stanu, gde provode vreme daleko od znatiželjnih očiju javnosti.

Ova njihova odluka da ostanu podalje od reflektora javnosti može se posmatrati kao način da obezbede privatnost i zaštite svoj odnos od pritisaka koje slava nosi sa sobom. Njihov cilj je da izgrade čvrst i stabilan temelj, bez ometanja spoljašnjih faktora, što je dodatno motivisano njegovom željom da njegov imidž ostane neukaljan neuspelim vezama ili skandalima.

S obzirom na to da je ovaj muški deo para poznat po uspehu u svom poslu, njegovi prijatelji veruju da će ova diskretna strategija omogućiti da se fokusira na karijeru dok istovremeno gradi trajnu vezu sa partnerkom koja mu može biti podrška. Oni se nadaju da će, kada dođe vreme, oboje biti spremni da svoj odnos iznesu na videlo, ali do tada je njihova tajnost ključni deo njihovog zajedničkog putovanja.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here