“Moj sin ima samo sest godina i bio je 4 dana kod bake i deke na selu jer su oni navalili da malo ostane kod njih jer oni svog unuka mnogo vole a slabo ga vidaju

 

 

 

Nakon sto su prosla cetiri dana i tvoj muz i ti ste omogucili da vas sin bude sa svojim bakom i djedom, doslo je vrijeme da se vrati kuci. Kada je stigao, docekala si ga sa radosti i pokusala da ga zagrlis, ali on je samo otisao u svoju sobu bez ikakvog komentara. Pocela si misliti da zeli igrati sa svojim igrackama, kao sto to djeca obicno rade.

 

 

 

Kada je doslo vrijeme za veceru, pozvala si ga da se pridruzi, ali je on odgovorio: “Necu da dodem kod tebe, ti nisi moja mama.” U pocetku si bila sokirana i nisi mogla vjerovati sto je rekao. Kasnije si saznala da mu je to rekla baka, jer si ti odvela njihova unuka u grad.

 

BONUS ISPVIJEST:

Oduvek sam verovao/la da ćeš imati snage i hrabrosti da se nosiš sa svim izazovima koje ti život postavi na put. I dok te život u velikom gradu možda isprva iznenadio i ostavio te samu, duboko verujem da si pronašla snagu i mudrost da se izboriš s njim.

Znam da ti možda nije bilo lako, ali sada kada vidim koliko si se brzo snašla i pronašla posao iz snova, osećam veliku ponos i divljenje prema tebi. Tvoja sposobnost da se prilagodiš i uspešno pronađeš svoje mesto u velikom gradu je inspiracija.

Želim ti da nastaviš da rasteš i da se ostvaruješ u svim svojim težnjama. Ako ikada budeš potrebovala podršku ili samo nekoga s kim ćeš podeliti svoje radosti i brige, uvek ću biti ovde za tebe.

S puno poštovanja i divljenja.

 

BONUS VIC:

-“U zgradi parlamenta BiH je poslednjih dana primjeceno unosenje dodatnih kolicina protivpozarnih vatrogasnih aparata. Eksperti, sa kojima smo danas razgovarali, su nam objasnili da je u ovim vrelim ljetnim danima doslo do povecane opasnosti od izbijanja pozara u zgradi parlamenta zbog naglog povecanja kolicine mlacene prazne slame!”.

Srela se dva prijatelja:
– “Kako podnosis ove vrucine?”
– “Nikako, brate, izgoroh!”
– “Imas li klimu u stanu?”
– “Imam,naravno.”
– “Koju?”
– “Sutropsku!”

Pita Mujo Fatu:
– “Hoces Fato, bolan, da se igramo Velikog Brata?”
Fata, sva srecna, odgovara:
– “Hocu Mujo, hocu.”
A Mujo ce na to:
– “Fato, govori Veliki Brat! Imas 2 minute da napustis kucu!”

Dosao Mujo kod punice na veceru i dok su vecerali punicin pas nije skidao pogled sa Muje. U jednom trenutku Mujo upita:
– “Punice, zasto me tvoj pas gleda ovako, da me nece napasti?”
Punica mu odgovara:
– “Ma ne, ne brini se on samo tako gleda kad neko jede iz njegovog tanjira.”

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here