METODA KOJA JE ZALUDILA SVIJET: Znate li zašto aluminijsku foliju stavljati u usta? Rezultati izvanredni!

 

 

 

Ovaj članak opisuje jednostavnu i jeftinu metodu za postizanje bijelih zuba, koja je privukla pažnju mnogih ljudi širom svijeta. Ako ste među onima koji žele imati blistav osmijeh poput holivudskih zvijezda, ovaj trik mogao bi biti za vas. Za ovu metodu potrebni su vam aluminijska folija, pasta za zube, sol i soda bikarbona.

Postupak je prilično jednostavan. Prvo, pomiješajte sol, sodu bikarbonu i pastu za zube kako biste stvorili pastu za izbjeljivanje. Zatim ovu smjesu namažite na komad aluminijske folije. Kada ste nanijeli smjesu na foliju, prislonite foliju na zube, pazeći da smjesa dodiruje površinu vaših zuba. Ostavite foliju na zubima nekoliko minuta kako bi smjesa mogla djelovati. Nakon što ste foliju skinuli, trebali biste primijetiti kako su vam zubi postali bjelji i sjajniji.

Međutim, važno je napomenuti da se ova metoda ne smije koristiti prečesto. Preporučuje se da se primjenjuje najviše tri puta mjesečno kako bi se izbjegla oštećenja zuba ili desni. Iako metoda može pružiti vidljive rezultate, nije zamjena za redovitu stomatološku njegu i preporučuje se konzultacija sa stomatologom prije nego što se upustite u bilo kakve kućne tretmane za izbjeljivanje zuba.

 

 

 

Ova metoda je stekla popularnost zbog svoje jednostavnosti i pristupačnosti, a mnogi su je isprobali zbog obećavajućih rezultata. Ipak, kao i kod svih kućnih tretmana, važno je biti oprezan i koristiti je s mjerom kako biste izbjegli potencijalne nuspojave.

 

BONUS ISPOVIJEST:

U životu mi je sve sređeno i na mjestu. Znam gdje se šta nalazi, znam kada ću šta obući, kada se šišam, kada uređujem bradu i sl. Na poslu sam isti takav, tako da mi je uglavnom sve pod kontrolom. I onda odem sa djevojkom sa njenim autom negdje. Stres i nervoza na sve strane.

 

Nikakve organizacije niti urednosti jer sam njoj to prepustio. Sve sam morao da rješavam jer opet smatram da ne mogu nju pustiti iako se radi o njenim stvarima. Npr popravka automobila, nekih dijelova namještaja u njenoj kući čak i nabavka. Ne možeš otići u market i kupiti jednu stvar a kući shvatiti da ti nedostaje još 5. Sjeo sam sa njom i rekao da meni to nikad više ne radi.

 

Ja to ne podnosim, ne volim nered i nerad. Mora promijeniti te navike kada je sa mnom, a kad je sama neka radi šta hoće. Ako smo zajedno, sve mora biti čisto i mora se imati plan. Možda sam zahtjevan, ali sam iskren. Radim i ja sve to, očekujem i od nje.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here