“Roditelje od dečka sam upoznala na 8.mart…”

 

 

 

Na Međunarodni dan žena, imala si priliku da upoznaš roditelje svog dečka, što je za tebe bio važan trenutak. Kako bi ostavila dobar utisak, odlučila si da napraviš mali gest pažnje. Iako si bila malo nervozna zbog prvog susreta, dogovorila si se s njegovom majkom, koja radi u cvjećari, da napravi skromni buket. Želela si da pokažeš poštovanje i zahvalnost njegovoj porodici, posebno majci i sestri, ali s obzirom na tvoju trenutnu finansijsku situaciju, nisi mogla da priuštiš nešto luksuzno. Buket je bio tvoj način da se izraziš i pokažeš koliko ti je stalo do odnosa sa njegovom porodicom.

Susret je prošao prijatno i osećala si se lepo nakon što ste otišli. Imala si osećaj da si ostvarila pozitivnu interakciju s njegovom porodicom i bila si zadovoljna što si se potrudila oko tog malog gesta. Međutim, tvoja radost nije dugo trajala. Kasnije, kada si razgovarala sa svojim dečkom, on ti je rekao nešto neočekivano i zabrinjavajuće. Naime, njegov otac nije bio oduševljen što si donela cvijeće u njihovu kuću. Njegovom ocu je to smetalo, iako si ti to učinila iz najboljih namera. To je za tebe bilo iznenađenje, jer nisi ni slutila da bi tako nešto moglo izazvati negativnu reakciju.

Osećaj zadovoljstva i ponosa zbog tvog truda polako je počeo da se pretvara u osećaj nelagode i nesigurnosti. Bila si zbunjena zbog situacije i nije ti bilo jasno zašto bi tvoj mali gest mogao da izazove takvu reakciju. Pokušavala si da razumeš da li si negde pogrešila ili da li postoji neki kulturni ili porodični običaj koji ti nije bio poznat.

Osim što si bila zabrinuta zbog reakcije njegovog oca, pomisao da više nećete ići kod njegovih roditelja te je dodatno uznemirila. Počela si da preispituješ svoju odluku i da se pitaš da li si uradila nešto pogrešno. Pitala si se kako će to uticati na vaš odnos i da li će taj nesporazum ostaviti trajan utisak na njegovu porodicu.

Iako te je situacija uznemirila, trudila si se da ostaneš smirena i da shvatiš da su možda u pitanju razlike u običajima ili stavovima.

 

BONUS VIC:

Hvala bivšoj “djevojci” mog bivšeg muža što mi je poslala njihove prepiske, uključujući njegove intimne fotografije, prevare koje je njoj priznao da mi je pravio iza leđa, kao i novac koji je potrošio na razne ku*ve. Tu je još svašta priznao, od toga da je narkoman, pijanac, da je plaćao prostitutke, priznao je afere sa zauzetim kolegicama sa posla, otračao koga je trebao od svojih drugara itd itd.

 

Sve te prepiske sam proslijedila muževima njegovih kolegica, njegovim drugarima i na sudu ga odrala kao mladog jarca (ne živimo na Balkanu). Dobila sam više od polovine zajedničke imovine, on mi plaća alimentaciju, imam mladog ljubavnika ali ne planiram se udavati jer želim da mi novac kaplje zauvijek, isplatio mi je sumu novca za pretrpljenu duševnu bol, izgubio je obraz, drugare, švalerke, švalerki koja mi je poslala dokaze je prijetio batinama pa je zbog nje ležao 20 dana u zatvoru i njoj isplatio kaznu. Nisam pristala da budem ucviljena domaćica koja trpi prevare zbog neke laži od braka.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here