Priča govori o momku koji je šest mjeseci u vezi s djevojkom koja mu je tvrdila da nije imala seksualne odnose s drugim dečkom. Njegov otac je ginekolog, ali djevojka to nije znala jer momak nije ulazio u porodične teme. Jednog dana, otac se vraća s posla i kaže sinu da je djevojka koju je on vidio dolazila kod njega na pregled, te da je dobila bakterijsku infekciju od nekog.

 

 

 

Momak je šokiran, ali odlučuje da djevojku upozna s porodicom. Kada djevojka stigne i vidi njegovog oca, postaje joj neprijatno. Kroz poruke ga pita zašto joj nije rekao da mu je tata ginekolog. On joj pitanje odgovara zašto ga je lagala. Djevojka zatim priznaje da ga je prevarila i da joj je bilo neugodno to priznati.

Iako su nastavili vezu, momak je zbunjen i nije siguran da bi trebalo da raskine s njom.

 

BONUS ISPOVIJEST:

U životu mi je sve sređeno i na mjestu. Znam gdje se šta nalazi, znam kada ću šta obući, kada se šišam, kada uređujem bradu i sl. Na poslu sam isti takav, tako da mi je uglavnom sve pod kontrolom. I onda odem sa djevojkom sa njenim autom negdje. Stres i nervoza na sve strane. Nikakve organizacije niti urednosti jer sam njoj to prepustio. Sve sam morao da rješavam jer opet smatram da ne mogu nju pustiti iako se radi o njenim stvarima. Npr popravka automobila, nekih dijelova namještaja u njenoj kući čak i nabavka.
Ne možeš otići u market i kupiti jednu stvar a kući shvatiti da ti nedostaje još 5. Sjeo sam s njom i rekao da meni to nikad više ne radi. Ja to ne podnosim, ne volim nered i nerad. Mora promijeniti te navike kada je sa mnom, a kad je sama neka radi šta hoće. Ako smo zajedno, sve mora biti čisto i mora se imati plan. Možda sam zatražen, ali sam iskren. Radim i ja sve to, očekujem i od nje.
Javljao mi se 2 mjeseca mlađi dečko, dok napokon nisam odlučila da imam šansu za upoznavanje i kafu. Kad mi se počelo opasno sviđati, saznam da je ladno dobio bebu. Na društvenim mrežama ne postoje nikakve slike ni dokazi. Da li je oženjen zvanično ili nezvanično, nije više važno. Poslala bih joj (“ženi”) sve screenshotove i javljanja kao dokaz, i njegov milijun x izrečeno “nemam nikog dugo baš”, i nakon što sam ga napala, kad sam saznala istinu “nemam ženu, šta ti je?”, ali ona je u babinama, i nema potrebe da je stresiram.
On kao takav će da je vara non stop, čitav život. Ne razumem zašto mene slobodnu budale samo hoće, ali valjda i med kad se iznese van, navale svakojake muve, ose, stršljenovi.. Svi bi svoje otrove da ostave i ubodu. Fer plej je danas luksuz. Gonite se oženjeni! Fuj.
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here